Apple pregateste lansarea unui serviciu Beats pentru streaming pe iOS, OS X si Android

beats music

  Cumparand Beats in cursul anului trecut, compania Apple s-a ales inclusiv cu un serviciu de streaming audio care avea aproximativ 250.000 de abonati pe platformele iOS si Android. Avand un iTunes Radio cu zeci de milioane de ascultatori, compania Apple s-a gandit ca o combinare a celor doua servicii ar fi ideala, astfel ca acum dezvolta un nou serviciu Beats care va fi disponibil tot in baza unui abonament. Acest serviciu de streaming audio va fi integrat in iTunes pentru Mac, in aplicatia Music pentru iPhone, iPad si ipod Touch, insa el va fi disponibil inclusiv pe platforma Android sau pe Apple TV.

  Bazat in mare parte pe infrastructura iCloud, noul serviciu de streaming va avea in centrul libraria muzicala a utilizatorilor, oferind recomandari in baza sa, insa utilizatorii vor avea posibilitatea si de a cauta muzica in iTunes Store pentru a face streaming oricand. Utilizatorii vor putea asculta orice melodii doresc, vor putea adauga melodii din albume in colectia personala, toate melodiile urmand a fi stocate in iCloud, in iDevice-uri sau in calculatoarele utilizatorilor. Actualii utilizatori ai Beats Music vor putea face trecerea de la conturile proprii la noul sistem printr-un transfer de date, iar pentru doritori vor exista inclusiv optiuni pentru a partaja pe retelele sociale informatii despre melodiile ascultate.

  In baza informatiilor aparute pana acum, noul serviciu de streaming va avea un pret de 8$ lunar, cu 2$ mai ieftin decat actualul abonament al Beats Music, dar similar cu ceea ce ofera Spotify, Rdio sau Google Play Music. Nu se stie deocamdata cand va fi lansat noul serviciu sau daca el va fi utilizabil in Romania, insa de indata ce informatii suplimentare vor fi disponibile, va voi anunta.

1 COMENTARIU

  1. Tinand cont ca in BeatsMusic poti salva melodiile/albumele preferate și ca o data cu implementarea acestui serviciu muzica s-ar salva în iCloud, asta ar insemna o crestere sigura a celor care ar plati pentru marirea spatiului iCloud. Not bad Apple