Apple Watch si MacBook Air 12 inch vor fi prezentate intr-o conferinta Apple, iata cand va avea loc!

MacBook Air 12 inch

  Apple Watch si MacBook Air 12 inch vor fi lansate in urmatoarele saptamani, iar compania Apple pregateste o conferinta speciala pentru a prezenta ambele produse, impreuna cu software-ul dedicat pentru ele. Aflam ieri ca lansarea iOS 8.2 va avea loc in luna martie, iar acum aflam ca Apple planuieste sa organizeze un eveniment pentru prezentarea Apple Watch si MacBook Air 12 inch la sfarsitul acestei luni. Ultima saptamana a lunii februarie ar fi fost aleasa de catre compania Apple pentru eveniment si acest lucru ne sugereaza faptul ca data de 24 februarie ar putea fi cea in care vom vedea produsele.

Apple Watch si MacBook Air 12 inch vor fi prezentate pe 24 februarie

  Apple Watch a fost prezentat deja in cadrul unei conferinte ce a avut loc in luna septembrie, insa compania Apple va dori sa il prezinte din nou pentru a readuce in atentie functiile sale, dar si ceea ce a implementat nou. Separat de Apple Watch, compania Apple va dori sa aduca in atentia lumii intregi si MacBook Air 12 inch, produs care va avea o multitudine de elemente noi fata de actualele modele. Separat de Retina Display-ul de 12 inch, noul MacBook Air va avea un design modificat, va fi mai subtire si mai usor decat actualele modele, iar aparitia sa ar putea aduce o ieftinire a actualei linii de MacBook Air-uri.

  Ambele produse ar urma sa fie lansate in luna martie de catre compania Apple, cel mai probabil la una sau doua saptamani distanta de prezentarea oficiala in cadrul conferintei organizate de Apple. Chiar daca aceasta conferinta nu va avea loc pe data de 24 februarie, sau in luna februarie, este clar ca ea va avea loc in martie si este extrem de putin probabil ca Apple sa aduca aceste produse pe piata fara a le prezenta cum se cuvinte.