DathMessages permite personalizarea culorilor aplicatiei Messages

DathMessages

  DathMessages este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar prin intermediul sau putem modifica in orice forma culoarea mesajelor vizibile in aplicatia Messages a iOS 8. In imaginea de mai sus aveti prezentat modul in care functioneaza modificarea implementata de catre tweak-ul DathMessages, el avand disponibile o multitudine de alte optiuni. DathMessages are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a iOS 8, acolo fiind disponibile optiuni pentru configurarea culorilor, dar si pentru activarea celorlalte functii ale aplicatiei Messages.

Ever thought messages looked a little dull? Don’t like the default messages colors? From the maker of DathUI and DathKeyboard comes DathMessages! With DathMessages, you can change the the color of the messages you send, receive, you can even change the the background of the messages app! That’s not all though, DathMessages comes with ton of features you can use to fully customize the way you look at your everyday messages app.

  DathMessages este gandit in totalitate pentru a permite modificarea modului in care este colorata aplicatia Messages, astfel ca nu va asteptati la altceva decat modificari facute in interfata aplicatiei. DathMessages este disponibil pentru descarcare la pretul de 2$ din repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU