Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Una dintre problemele deranjante ale iOS 8 a fost rezolvata de Google

Una dintre problemele deranjante ale iOS 8 a fost rezolvata de Google

0

iOS 8 GMT BUG

  Saptamana trecuta v-am spus ca iOS 8.1.3 nu a rezolvat una dintre problemele deranjante ale sistemului de operare, insa se pare ca Google a reusit sa o rezolve pentru utilizatorii sai. Mai exact, vorbim despre asa-numitul iOS 8 GMT bug, o problema care genera afisarea de ore necorespunzatoare pentru intrarile din calendar sincronizate cu Google Calendar sau Microsoft Exchange. Problema nu a fost rezolvata de Apple, insa a fost rezolvata de catre Google direct din propriile servere, utilizatorii care raporteaza functionalitatea imbunatatita neavand de facut vreo modificare in propriile terminale.

  Google a rezolvat problema in cursul zilelor trecute pentru utilizatorii sai, insa din pacate cei de la Microsoft nu au luat o actiune similara pentru a rezolva iOS 8 GMT bug. Din pacate nu exista vreo metoda de a rezolva problema direct din terminalele voastre fara ca Microsoft sa faca vreo schimbare in serverele sale, asa ca pana in momentul in care cei din Redmond vor recunoaste problema, vom ramane cu ea. Problema privind orele necorespunzatoare ale intrarilor din aplicatia Calendar a aparut dupa lansarea iOS 8 pentru iDevice-urile noastre, deci vorbim despre 4 luni in care Google si Microsoft au avut probleme in a isi rezolva problemele.