Orange Romania reduce preturile pentru produse cu ocazia Valentine’s Day

0

Orange Valentine's Day

  Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a anuntat in cursul acestei zile initierea unei campanii de reduceri pentru produse cu ocazia Valentine’s Day. Conform operatorului de telefonie mobila, Cateva sute de produse din propria oferta vor fi disponibile la pret redus in perioada 5 – 18 februarie in magazinele sale, punctele Thank You avand o valoare de 3 ori mai mare decat in mod normal. Reducerile oferite de catre Orange Romania sunt cuprinse intre 15 si 50 de euro pentru telefoane mobile si tablete achizitionate impreuna cu un abonament, accesoriile avnad reduceri de 10%.

  Campania celor de la Orange Romania se alatura uneia initiate de catre Telekom Romania, operatorul oferind reduceri de 300 LEI pentru produsele cumparate din propriul magazin. Detalii suplimentare despre ofera Orange Romania gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Orange propune cadouri inspirate de Valentine’s Day

Bucureşti, 5 februarie 2015.Valentine’s Day se apropie, iar Orange lansează o ofertă specială, pentru a-i ajuta pe clienţi să dăruiască pe 14 februarie cele mai frumoase cadouri. Oferta aduce preţuri reduse la sute de produse, iar clienții existenți se pot bucura de o valoare de trei ori mai mare pentru punctele Thank You acumulate.

Clienţii care vizitează magazinele Orange în perioada 5-18 februarie vor descoperi reduceri cuprinse între 15 şi 50 de euro la telefoanele și tabletele din promoţie, achiziţionate împreună cu un abonament pe 24 de luni, și reduceri de 10% pentru accesorii.  În plus, la cumpărarea oricărui smartphone 4G sau a oricărui accesoriu, clienţii vor primi de trei ori valoarea punctelor Thank You utilizate, având şi mai multe motive de a le oferi celor dragi cadourile dorite.

În magazinul online de pe www.orange.ro oferta este valabilă până pe 24 februarie. Astfel, şi cei care sărbătoresc Valentine’s Day, şi cei care preferă Dragobetele se pot pregăti din timp pentru a spune “te iubesc cu un cadou”.

Mai multe detalii despre ofertă găsiți pe www.orange.ro/valentines-day.