Prima Pagina Noutati Telekom Romania ofera vouchere cadou la cumpararea de produse in luna februarie

Telekom Romania ofera vouchere cadou la cumpararea de produse in luna februarie

telekom campanie valentines

  Telekom Romania, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala, a anuntat in cursul acestei zile lansarea campaniei Cadouri serioase, nu clişee siropoase, prin care le ofera clientilor vouchere valorice pentru achizitiile online facute prin telekom.ro. Mai exact, orice persoana care cumpara in perioada 2 – 24 februarie un produs sau serviciu prin telekom.ro va primi un voucher valoric in valoare de 300 LEI utilizabil pe clickshop.ro. Peste 100 de telefoane mobile inteligente, tableta si alte produse impreuna cu orice fel de abonament sau prelungire de contract va aduc acest voucher valoric, singura conditie fiind ca achizitia sa aiba loc online.

  Telekom Romania (in perioada in care era Cosmote) a lansat in cursul anului trecut un website imbunatatit cu un magazin online dedicat, iar desfasurarea campaniei exclusiv online este o incercare de a familiariza clientii cu acest mod de achizitie.

La începutul lunii îndrăgostiţilor, Telekom Romania lansează campania „Cadouri serioase, nu clişee siropoase”, prin care îi invită pe toţi cei aflaţi în căutare de cadouri pentru perechea lor să iasă din tipare şi să ofere daruri care contează cu adevărat. Campania se desfăşoară exclusiv online, în perioada 2-24 februarie, pe telekom.ro.

Astfel, începând de astăzi, la achiziţionarea oricărui pachet care include un terminal și un serviciu Telekom Romania Mobile Communications de pe telekom.ro (abonament nou de telefonie mobilă sau prelungire de contract cu orice tip de plan tarifar), clienții vor primi și un voucher cadou în valoare de 300 de lei pentru cumpărături pe clickshop.ro. Vizitatorii telekom.ro vor putea alege dintre peste 100 de telefoane inteligente, tablete şi alte produse incluse în oferta lunii februarie.

  • amfetamin

    3990 lei un iPhone 6 de 16 gb??? Iar un 6 Plus e 4100 lei,cu doar 100 lei mai scump? Ce prețuri sunt astea zaone? Chiar si cu “cadoul serios” de 300 lei tot e muuuult peste pretul pieței! La Vodafone de ex la liber e sub 3100 un iPhone 6,ce dracu!

  • Fac eu preturile la Telekom ?

  • myself

    Nu…dar esti de vina !!!:))))