OS X Yosemite 10.10.3 a fost lansat impreuna cu noua aplicatie Photos

OS X Yosemite 10.10.3 Photos

  OS X Yosemite 10.10.3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, el aducand si viitoarea aplicatie Photos care va inlocui iPhoto. Noua aplicatie pentru Mac-uri include suport pentru iCloud Photo Library beta, deci permite sincronizarea tuturor pozelor din Mac-uri cu ea, dar asta nu inseamna ca librariile locale ale iPhoto nu vor putea fi sincronizate. In ambele situatii, inainte de a incepe sa folositi noua aplicatie Photos, este recomandabil sa faceti un backup al pozelor si proiectelor din iPhoto pentru a fi siguri ca nu pierdeti date, avand in vedere ca aplicatia Photos este disponibila in versiune beta.

All new for OS X, Photos automatically organizes your photo library and helps you perfect your photos with comprehensive editing tools. You can also store your photos and videos int he cloud using iCloud Photo Library, and access them on all your devices.

Photos lets you:

  • Browse your photos by time and location in Moments, Collections, and Years views
  • Navigate your library using convenient Photos, Shared, Albums, and Projects tabs
  • Store all of your photos and videos in iCloud Photo Library in their original format and in full resolution
  • Access your photos and videos stored in iCloud Photo Library from your Mac, iPhone, iPad, oriCloud.com with any web browser
  • Perfect your photos with powerful and easy-to-use editing tools that optimize with a single click or slider, or allow precise adjustments with detailed controls
  • Create professional-quality photo books with simplified bookmarking tools, new Apple-designed themes, and new square book formats
  • Purchase prints in new square and panoramtic sizes

  OS X Yosemite 10.10.3 este disponibil pentru descarcare gratuita din portalul Apple dedicat dezvoltatorilor.

5 COMENTARII

  1. Până acum am primit toate Beta Versions de la Yosemite, incepand inca din august, dar asta nu îmi apare la updatea în mac app store.. Oare de ce ?

  2. La fiecare titlu dezgustul meu fata de tine creste, nu ma intelege gresit, ai niste titluri care cer sa fie click-ate, dar dupa ce te obisnuiesti cu continutul prost din articole incepi sa nu le mai click-ezi. Asa am facut astazi, obisnuit cu continutul foarte prost am deschis AppStore-ul unde ma asteptam sa vad update-ul la 10.10.3 (de cand am citit titlul m-am gandit ca este ceva suspect… Tocmai fusese lansat 10.10.2). Long story short dupa un restart am intrat iarasi in AppStore, am vazut ca nuste, l-am injurat pe @Zaone (in ultimul timp il ridiculizez in mintea mea destul de des), dupa care am intrat in acest articol unde cu dezgust am aruncat un ochi printre randuri, in mai putin de 3 secunde am citit printre randuri si am vazut ca este beta.
    Bravo @Zaone! Ai observat ca nu poti sa aduci continut decent si acum mergi pe premisa: “Lasa ca pun un titlu interesant si se gasesc cativa sa dea click”