Iata noua aplicatie Photos pentru OS X Yosemite (Video)

  In aceasta seara compania Apple a lansat OS X Yosemite 10.10.3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, iar impreuna cu acest build ne pune la dispozitie si noua aplicatie Photos pe care o aveti prezentata in clipul video de mai sus. Aplicatia are rolul de a inlocui vechea iPhoto si de a oferi utilizatorilor optiunea de a prelua poze direct din iCloud Photo Library beta direct in Mac-uri pentru editare, salvare, sau orice altceva. Pentru a marca lansarea aplicatiei, compania Apple a actualizat pagina dedicata ei in website-ul sau, listand acum chiar la inceputul paginii faptul ca ea va fi disponibila in primavara acestui an pentru utilizatori.

Photos OS X Yosemite 10.10.3

  Conform informatiilor furnizate de catre compania Apple, noua aplicatie Photos va permite vizualizarea pozelor in categorii precum: Momente, Colectii si Ani, astfel ca veti putea gasi usor orice. Aplicatia permite deasemenea vizualizarea pozelor partajate, a albumelor sau a proiectelor, clipurile video fiind preluate din iCloud Photo Library impreuna cu pozele, dar in format original si la rezolutie intreaga. Pentru poze exista si o multitudine de optiuni pentru editarea pozelor exact precum in aplicatia iPhoto, intreaga aplicatie fiind extrem de complexa, dupa cum puteti vedea si in clip.

Photos OS X Yosemite 10.10.3 1

  Aplicatia Photos va permite migrarea tuturor datelor din iPhoto de indata ce OS X Yosemite 10.10.3 va fi disponibil oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar pana atunci vom avea putin de asteptat.

Photos OS X Yosemite 10.10.3 2