Samsung Galaxy S6 – noi imagini confirma asemanarea cu iPhone 6

Samsung Galaxy S6 design iPhone 6

  Imagini aparute in cursul zilei de ieri dezvaluiau pentru prima oara faptul ca Samsung Galaxy S6 va avea un design extrem de similar cu cel al iPhone 6, iar astazi aflam exact acelasi lucru. Un producator de carcase, care sustine ca a obtinut informatii despre design-ul Samsung Galaxy S6 de la un angajat Samsung, ne ofera o repoducere digitala a viitorului produs al coreenilor. Uitandu-ne atenti la imagini putem realiza ca acele imagini de ieri cu presupusa carcasa a Samsung Galaxy S6 se dovedesc a fi adevarate, iar terminalul seamana intr-o buna masura cu iPhone 6.

  In aceste imagini nu putem vedea taieturile carcasei care sunt reprezentate de antene, insa putem vedea ca pozitionarea butoanelor pe margini se potriveste cu ceea ce regasim la iPhone 6. Aceste imagini nu demonstreaza nici faptul ca Samsung Galaxy S6 va avea o carcasa care nu va putea fi detasata de terminal, insa acest lucru ar putea fi intru totul adevarat. Pentru ca vorbim despre o serie de reproduceri digitale ale Samsung Galaxy S6 facute de un producator de carcase, ni se confirma doar partial design-ul terminalului, asa ca mai multe vom afla abia pe 1 martie.

Samsung Galaxy S6 design iPhone 6 1

  Pana atunci insa ramanem totusi cu o intrebare serioasa legata de design-ul pe care compania Samsung l-a ales pentru Samsung Galaxy S6. Daca tot ceea ce vedem acum este 100% adevarat, atunci este clar ca Samsung nu doreste sa fie perceputa ca fiind nimic altceva decat o companie care fura ideile altora.

Samsung Galaxy S6 design iPhone 6 2

Samsung Galaxy S6 design iPhone 6 3

Samsung Galaxy S6 design iPhone 6 4