Swatch se pregateste sa lanseze un smartwatch competitor Apple Watch

swatch logo

  Swatch este unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri din lume si astazi CEO-ul companiei a anuntat in mod oficial planul de a lansa un smartwatch in urmatoarele trei luni de zile. Nick Hayek, CEO-ul Swatch, a fost initial sceptic in ceea ce priveste succesul smartwatch-urilor, insa interesul foarte mare vis-a-vis de Apple Watch pare sa ii fi schimbat opinia cu privire la el. Hayek a afirmat ca un Apple Watch nu va revolutiona piata smartwatch-urilor, afirmand cu ceva timp in urma ca a sa companie nu va dezvolta un asemenea produs sustinand ca actualele ceasuri de top ale Swatch pot fi deja numite smartwatch-uri.

Entrepreneurs are practical people, and they care more about being successful than being consistent. Hayek has always said they have relevant technology for a smartwatch – sensors, display, battery – and seems to be set to make the most [of] it. Better to have an option and a hand in this category than not to. Nobody can yet say how relevant smartwatches will be in the end.

  CEO-ul Swatch a anuntat ca smartwatch-ul companiei se va putea conecta la internet, va avea o autonomiei a bateriei extrem de buna si va avea implementat un sistem de plati mobile. Lansarea sa este programata in preajma aparitiei Apple Watch, deci va fi dat uitarii in secunda in care va fi disponibil pentru vanzare, insa CEO-ul Swatch este increzator in succesul sau. Realitatea este ca Apple Watch va face uitate multe smartwatch-uri, sa cum se intampla in cazul lansarii unu iPhone cu alte smartphone-uri, insa este bine sa avem concurenta pe piata.

Articolul precedentVesper – o noua tema interesanta pentru iOS 8
Articolul următorPorsche prezinta in premiera Cayman GT4 in Real Racing 3 (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.