Primul Apple Watch Fals este prezentat in imagini (Video)

  In cadrul CES 2015 am vazut primele Apple Watch-uri false prezentate de catre companii care nu au avut teama sau rusinea de a fi prezente in SUA cu asemenea produse facute dupa unul al companiei Apple. Daca atunci nimeni nu a facut o prezentare in detaliu a Smart Watch, denumirea data acestor produse, iata ca acum avem ocazia de a vedea o prezentare in detaiu pentru ceea ce vom vedea la mainile multora. Prezentarea este facuta de catre cel care a realizat cel mai popular clip video in care iPhone 6 Plus este indoit, insa de aceasta data el nu dovedeste vreo problema a unui produs Apple.

  Dupa cum puteti vedea si din imagini, produsul seamana cat se poate de bine cu Apple Watch-ul real, exceptie facand calitatea materialelor si software-ul disponibil pentru Smart Watch. Chinezii au creat o versiune speciala a Android pentru acest produs contrafacut, iar in lipsa unui Apple Watch real, ceea ce avem acum este un fals nereusit, dar care nu este, probabil, chiar atat de scump. Apple Watch va fi lansat pe piata in luna aprilie, conform lui Tim Cook, astfel ca atunci vom avea ocazia de a vedea si prezentari detaliate ale produsului real.

3 COMENTARII

  1. În curând, din lipsă de produse noi pe care să le cloneze, cinezii (intentional misspell) vor începe să cloneze fake-uri.