CES 2015: Prima clona Apple Watch are si o interfata furata de la Apple

Clona Apple Watch CES 2015

  CES 2015 este in mod normal o conferinta pentru producatori seriosi de terminale mobile sau wearables, insa printre ei se gaseste compania Hyperdon din China. Precum majoritatea companiilor din China, cei de la Hyperdon sunt motivati sa copieze produsele altora, astfel ca s-au hotarat sa cloneze cel mai popular smartwatch nelansat al momentului, Apple Watch.

  In imaginea de mai sus puteti vedea produsul denumit Smart Watch, el avand un design extrem de apropiat de cel al Apple Watch, dar si o interfata care o reproduce in mare pe cea a viitorului produs. Fara a avea rusine, cei de la Hyperdon au prezentat aceasta clona pe scena internationala de la CES 2015 in speranta ca il vor vinde, insa am impresia ca vor fi profund dezamagiti de rezultat.

The watch’s screen only displays when it’s turned on, and many of its icons are blatant ripoffs of Apple designs. The pairing process took a few tries, but once connected to my iPhone 6, I was able to make phone calls and play music through the watch. It even vibrates when I get a call.

  Clona Apple Watch se interconecteaza totusi cu iPhone 6 si permite efectuarea de apeluri telefonice sau controlarea aplicatiei Music, el vibrand in momentul in care utilizatorii primesc un apel. Smart Watch vine cu un pedometru, un cronometru si un sistem care ii ajuta pe utilizatori sa il gaseasca daca este pierdut, conexiunea cu terminalele mobile fiind facuta prin Bluetooth.

  Avand in vedere ca vorbim despre o clona, Smart Watch se interconecteaza doar cu iPhone-urile care au jailbreak si se incarca printr-un port USB, nu folosind tehnologia Apple. Ceasul “inteligent” poate functiona pana la 180 de ore cu o singura incarcare, el urmand a fi disponibil pentru vanzare in SUA si China pana cand Apple il va scoate din magazine.