Samsung Galaxy S6 – prima presupusa imagine de presa dezvaluie diversitatea in design

Samsung Galaxy S6 imagine presa

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate pe 1 martie de catre compania Samsung, iar astazi avem ocazia de a vedea o presupusa imagine de presa care ar trebui sa prezinte ambele terminale. Imaginea ar fi fost obtinuta de la o sursa din interiorul unui partener corean al companiei Samsung, ea urmand a fi folosita pentru promovarea terminalelor in vederea vanzarii pe piata. Din imagine observam ca Samsung Galaxy S6 va oferi un design divers pentru utilizatori cu ajutorul unor carcase dedicate, Samsung Galaxy S6 Edge urmand a avea ecranul curbat pe ambele margini, asa cum s-a spus in diverse randuri.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge dezvaluite intr-o noua imagine

  S-a spus ca Samsung Galaxy S6 va avea o o carcasa cu structura metalica si acest lucru pare a fi adevarat, iar despre accesoriile modulare am auzit cateva informatii si ele se dovedesc a fi 100% adevarate. Problema cu aceste carcase este ca desi ele ofera un design diferit pentru produs, par sa-i dubleze grosimea, asa ca functionalitatea oferita ar trebui sa fie extraordinara. Separat, Samsung Galaxy S6 Edge urmeaza sa aiba un ecran curbat pe ambele margini, insa curbura ar fi cu pana la 50% mai mica decat in cazul Samsung Galaxy Note Edge din cauza dimensiunilor reduse ale terminalului si ale butoanelor de pe margini.

  Desi s-a spus zilele acestea ca Samsung Galaxy S6 va arata precum iPhone 6, aceasta imagine vine sa contrazica imaginile cu presupusa carcasa a terminalului, dispozitivul avand in design diferit de cel al Apple. Per total, Samsung Galaxy S6 arata mult mai bine decat terminalele lansate in trecut de catre Samsung, insa ramane sa vedem daca imaginea de mai sus este reala sau nu.