Iata cum poti schimba difuzorul unui iPhone 5 sau iPhone 5C

iPhone 5C inlocuire baterie

  Daca aveti un terminal iPhone 5 sau iPhone 5C caruia nu-i functioneaza difuzorul si curajul de a va desface singuri terminalul pentru a va schimba, ei bine imaginile acestui articol va vor ghida pentru a va realiza obiectivul. Procedura in sine este simpla si poate fi realizata de catre oricine are la dispozitie ustensilele necesare, dar si rabdarea pentru a trata cu grija fiecare piesa ce este scoasa din carcasa terminalelor noastre. Dincolo de asta, trebuie sa aveti si un difuzor potrivit pentru iPhone 5 si iPhone 5C, iar gasirea unuia original nu este chiar atat de simpla.

  Intreaga procedura explicata o gasiti aici si in baza sa va puteti schimba singuri difuzorul terminalelor iPhone 5 si iPhone 5C, astfel ca nu va trebui sa platiti pentru aceasta procedura un angajat al unui service GSM. Pentru a indeplini toata procedura aveti nevoie de :

  • un difuzor original pentru iPhone 5 si iPhone 5C
  • o ventuza speciala pentru a ridica ecranul terminalelor
  • o surubelnita in 5 puncte
  • o surubelnita #000 Phillips
  • o ustensila pentru a scoate fara probleme componentele de pe placa logica
  • o lama

iPhone 5C inlocuire difuzor 1

iPhone 5C inlocuire difuzor 2

iPhone 5C inlocuire difuzor 3

iPhone 5C inlocuire difuzor 4

iPhone 5C inlocuire difuzor 5

iPhone 5C inlocuire difuzor 6

iPhone 5C inlocuire difuzor 7

2 COMENTARII

  1. Interesant Zaoane. De curand am descoperit ca exista replacement battery pt iphone 5s pe amazon la un pret foarte mic. Si iti dau si scule. Iar pe youtube gasesti procedura f bine explicata. Avand in vedere ca bateria cedeaza cam dupa 1 an (adica nu mai tine la fel) poate ar fi interesant un articol pe tema asta