Rendarya8 (iOS 8) ofera functii avansate pentru editarea pozelor in iOS 8

Rendarya8 (iOS 8)

  Rendarya8 (iOS 8) este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o serie de functii avansate pentru editarea pozelor prin aplicatia Poze, Photos, a iOS 8. Folosind tweak-ul Rendarya8 (iOS 8) putem adauga texte, cu orice fel de fonturi, peste pozele inregistrate deja, putem crea albume speciale pentru pozele editate cu ajutorul sau, putem face trecerea de la orice alta aplicatie de inregistrat poze la acest tweak folosind extensiile pentru aplicatii si multe, multe altele.

Rendarya8 (iOS 8) is a professional image editor through Apple’s Stock Photos App. Languages (Arabic, English, French, Japanese and Russian).

  Rendarya8 (iOS 8) are disponibile o gama extrem de variata de filtre si optiuni pentru modificarea totala a pozelor disponibile in terminale, permite redimensionarea pozelor, adaugarea de stickere si multe, multe altele. Rendarya8 (iOS 8) este disponibil pentru descarcare la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia.