iOS 8.1.2 nu mai este semnat de Apple!

iOS 8.1.2

  iOS 8.1.2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul lunii noiembrie si a adus o multitudine de noutati pentru posesorii de iDevice-uri, el fiind inlocuit la sfarsitul lunii trecute de iOS 8.1.3. Desi Apple a permis utilizatorilor sa faca downgrade de la iOS 8.1.3 la iOS 8.1.2 timp de aproape doua saptamani de zile, iata ca din acest moment procedura a devenit imposibil de realizat pentru toate terminalele. Daca aveti un dispozitiv care are iOS 8.1.2, atunci nu veti mai putea reveni la acea versiune a sistemului de operare prin restore, iar daca aveti iOS 8.1.3 sau o versiune mai mare, va trebui sa ramaneti la ea, sau sa reveniti la iOS 8.1.3.

  Din pacate in momentul de fata cei care nu aveau o versiune a iOS 8 care permitea efectuarea de jailbreak nu vor mai putea beneficia de acest software, deoarece iOS 8.1.3 nu poate fi jailbroken. V-am spus in repetate randuri sa instalati iOS 8.1.2 cat inca mai aveti ocazia, astfel ca daca nu ati facut-o pana acum, nici nu o veti mai putea face vreodata, compania americana nepermitand instalarea de versiuni vechi ale sistemului sau de operare. Daca aveti jailbreak in vreo versiune a iOS 8, ar fi bine sa aveti foarte mare grija de el, deoarece daca veti bloca terminalele sau software-ul, va trebui sa instalati iOS 8.1.3 si veti pierde jailbreak-ul.

  Pentru cei care doresc sa-si curete ocaziona sistemul de operare, programul SemiRestore poate face o curatare pentru iOS 8.1.2, sau o versiune mai veche. Aceasta procedura implica doar STERGEREA DATELOR INUTILE din sistemul de operare fara a afecta jailbreka-ul si NU POATE FI FOLOSITA PENTRU RESTORE.