iPhone 6s va avea un Touch ID imbunatatit si mai sigur

iPhone 6s touch id

  iPhone 6S va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si in cursul zilei de ieri am aflat ca el ar putea sa vina cu aceeasi camera de 8 megapixeli pe care o regasim in actualele terminale iPhone 6. Astazi avem totusi informatii noi cu privire la ceea ce vom regasi in iPhone 6S anul acesta, compania Apple pregatind implementarea unui nou tip de cititor de amprente pentru sistemul Touch ID. Conform unui analist care a avut in multiple randuri informatii veridice despre produse Apple nelansate, iPhone 6S va avea un Touch ID care va functiona mai bine si va genera mai putine erori in timpul utilizarii, dar va fi in acelasi timp si mai sigur.

We think the new iPhone,expected to launch in 3Q15, will be equipped with an upgraded Touch ID module, with which Apple (US) intends to offer a better and safer Apple Pay user experience with reduced reading errors. We therefore raise our 2015F shipments of Touch ID module by 12.4% to 262mn sets, boosted by Apple Pay and new iPhone models.

iPhone 6S – Touch ID mai bun si mai sigur

  Desi in iPhone 6 Apple a implementat un cititor de amprente mai bun decat cel utilizat in iPhone 5S, acesta reducand serios citirile eronate ale amprentelor, iata ca in iPhone 6S vom avea parte de o imbunatatire suplimentara. Sunt extrem de multumit de modul in care functioneaza Touch ID in iPhone 6 Plus si deocamdata nu-mi pot imagina cat de mult ar putea sa reduca Apple si asa foarte putinele erori date la citire, dar orice este posibil. In ceea ce priveste implementarea unui sistem mai sigur, aici deocamdata nu avem informatii, insa probabil Apple va gandi o metoda mai eficienta de a securiza datele inregistrate in enclava securizata din chip-urile sale.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6S va avea, pe langa alte noutati, si un Touch ID mai bun, dar acest lucru nu este surprinzator.