Steve Jobs dorea sa revolutioneze lumea cu un produs la care nu te-ai fi asteptat

Steve Jobs revolutionar

  Steve Jobs a reusit sa revolutioneze cateva dintre industriile principale din lumea IT, insa inainte de a intra in nefiinta a dorit totusi sa schimbe doua dintre cele mai folosite produse din vietile a miliarde de oameni. Unul dintre aceste produse este televizorul, iar cel de-al doilea este masina, un membru al consiliului director al Apple sustinand ca Steve Jobs dorea sa conceapa o iCar produsa de catre compania Apple. Ideea in sine nu este noua si Steve Jobs cocheta cu ea cu mult inainte ca primul iPhone sa fie lansat, insa din pacate nu a reusit sa o realizeze in cursul vietii sale.

Steve Jobs, if he had lived, was gonna design an iCar. think cars have an extraordinary opportunity for cool design.

  Millard Drexler este membrul in cauza, el urmand a parasi consiliul director al Apple in martie, iar desi afirmatia sa este veche de un an de zile, ea vine intr-un context in care un presupus angajat Apple sustine ca Tesla are motive de ingrijorare. Acest presupus angajat al companiei Apple incerca sa dea lumii de inteles ca a sa companie angajatore dezvolta fie o masina, fie software care ii permite unei masini sa se conduca singura pe strazi. Combinand informatia cu imagini de saptamana trecuta care prezentau masini inchiriate de catre compania Apple pentru a se plimba pe strazile din San Francisco avem cateva intrebari interesante in legatura cu procesul de cercetare si dezvoltare condus acum de Apple.

  Chiar daca acest proiect ar fi pentru inregistrarea de imagini stradale cu orasul pentru a fi publicate in Apple Maps, asta nu inseamna ca Apple nu ar dezvolta prototipul unei masini concepute de catre Steve Jobs.