Prima Pagina Apple Steve Jobs dorea sa revolutioneze lumea cu un produs la care nu...

Steve Jobs dorea sa revolutioneze lumea cu un produs la care nu te-ai fi asteptat

Steve Jobs revolutionar

  Steve Jobs a reusit sa revolutioneze cateva dintre industriile principale din lumea IT, insa inainte de a intra in nefiinta a dorit totusi sa schimbe doua dintre cele mai folosite produse din vietile a miliarde de oameni. Unul dintre aceste produse este televizorul, iar cel de-al doilea este masina, un membru al consiliului director al Apple sustinand ca Steve Jobs dorea sa conceapa o iCar produsa de catre compania Apple. Ideea in sine nu este noua si Steve Jobs cocheta cu ea cu mult inainte ca primul iPhone sa fie lansat, insa din pacate nu a reusit sa o realizeze in cursul vietii sale.

Steve Jobs, if he had lived, was gonna design an iCar. think cars have an extraordinary opportunity for cool design.

  Millard Drexler este membrul in cauza, el urmand a parasi consiliul director al Apple in martie, iar desi afirmatia sa este veche de un an de zile, ea vine intr-un context in care un presupus angajat Apple sustine ca Tesla are motive de ingrijorare. Acest presupus angajat al companiei Apple incerca sa dea lumii de inteles ca a sa companie angajatore dezvolta fie o masina, fie software care ii permite unei masini sa se conduca singura pe strazi. Combinand informatia cu imagini de saptamana trecuta care prezentau masini inchiriate de catre compania Apple pentru a se plimba pe strazile din San Francisco avem cateva intrebari interesante in legatura cu procesul de cercetare si dezvoltare condus acum de Apple.

  Chiar daca acest proiect ar fi pentru inregistrarea de imagini stradale cu orasul pentru a fi publicate in Apple Maps, asta nu inseamna ca Apple nu ar dezvolta prototipul unei masini concepute de catre Steve Jobs.

 • D.L. Andrei

  Ar uimi lumea cu asa ceva.

 • naki

  Bine ca a murit ca astfel ne controla si viata

 • naki

  Cred ca ne contoriza si aerul din masina

 • naki

  Simplu vrei sa respiri aer condiționat 30 de minute plătești pentru activare

 • naki

  Hai ca am luat-o razna

 • Radu

  Tu ai luat-o razna naki

 • jesu

  Nu inteleg care e minunea . Sunt destui care lucreaza la masini fara sofer si sunt chiar foarte avasansati – inclusiv GOOGLE . Iar scoatem iepuri din palarie ca nu cumva Apple sa ramana de caruta in vreun domeniu ? Poate ne gandim serious cate lucruri cu adevarat revolutionare a inventat Apple – cred ca nici unul . Toate sunt doar niste imbunatatiri are unor lucruri deja existente .

 • Carax

  @jesu: ce vă mănâncă ciuda că n-aveți bani.

 • naki

  Sistemul de operare este revoluționar