Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 – noi schite prezinta design-ul si asemanarea cu iPhone...

Samsung Galaxy S6 – noi schite prezinta design-ul si asemanarea cu iPhone 6

Schita Samsung Galaxy S6

  Saptamanile acestea au aparut pe internet o multitudine de zvonuri care sugerau ideea ca Samsung Galaxy S6 va semana cu iPhone 6 in ceea ce priveste design-ul, iar o serie de schite aparute astazi intaresc aceasta idee. In imaginile acestui articol aveti prezentate presupuse schite ale Samsung Galaxy S6, ele demonstrand faptul ca Samsung s-a inspirat intr-adevar din design-ul terminalului iPhone 6. Mai exact, noul produs al companiei Samsung are grilajul pentru difuzor aproape identic cu cel al iPhone 6, are portul micro-USB in aceeasi locatie precum portul Lightning si portul audio pozitionat exact la fel.

  La acestea adaugam dungi care despart carcasa metalica a terminalului si butoane de volum pozitionate similar, camera iesita in exterior fiind unul dintre marile dezavantaje ale iPhone 6, el fiind regasit si in Samsung Galaxy S6. Ca sa fiu sincer, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba un design atagator si daca Samsung va folosi o carcasa metalica, atunci terminalul va fi cu atat mai interesant, insa totul este inspirat de la compania Apple. Avand in vedere ca Samsung ne-a demonstrat in atatia ani de zile ca este incapabila sa inoveze singura in segmentul smartphone-urilor, probabil putini vor fi uimiti sa vada un design “imprumutat” din nou de la compania Apple.

Schita Samsung Galaxy S6 1

  Ca sa fiu sincer, m-as bucura sa vad ca versiunea finala a Samsung Galaxy S6 are un design mult mai diferit fata de ceea ce vedem aici si ca mult mai putine elemente ale iPhone 6 vor fi utilizate in ea. Din pacate nu cred ca acest lucru se va intampla deoarece Samsunge ste disparata sa atraga noi clienti si vazandu-se incapabila sa o faca prin mijloace proprii, se “ajuta” de realizarile altora.

Schita Samsung Galaxy S6 2

Schita Samsung Galaxy S6 3

 • illumin

  Cel mai probabil asta este… prea multe scapari au fost… 99% asa va arata,dezamagitor totusi… samsung a tinut destul de bine secretul la note 3,4 si galaxy s5… designul desi seamana putin cu iphone 6 nu mi se pare ca e chiar o copie…totusi samsung mereu a pus acolo butoanele de volum si cel on/off … la fel si portul de incarcare mereu a fost pus exact acolo unde este si pe s6… difuzorul hmm… si note 3 are difuzoru pus acolo… camera iesita? mereu samsung a avut camera putin iesita vezi orice model…na oricum personal sunt putin dezamagit de designul acesta… imi place ca marginile laterale sunt minuscule insa cele de sus si de jos sunt mult prea mari… eu mereu am avut o problema cu asta… imi plac s4 si note 3 ca au magini incredibil de mici iar butonu home e pus prea jos.. era dragut sa fie pus la mijloc… totusi per total nu este un fail … arata destul de ok si din cate am inteles va fi subtire si daca mai e din metal/sticla sau ceva o sa arate chiar ok si se va simti ok

 • iTu

  Treaba cu camera scoasa nu e copiata de la apple ci apple a copiato de la samsung;))) nu e copiat nimic ;))) doar ca e la moda telefoane cu margini rotunjite, iar apple face anual moda.

 • EuGeorge

  Seamana cu Iphone 6,dar unele chestii din articol sunt aberatii.Si S3 a avut marginile rotunde,si S4 si S5,deci nu prea e nimic nou in asta si in niciun caz o moda. Mufa de incarcare este in acelasi loc inca de la Samsuns S1. Butoanele pt volum si cel pt blocat telefonul la fel,in aceiasi pozitie inca de la Samsung S,iar camera iesita in exterior o regasim la Samsung iar de cativa ani.
  Da stiu,nu am dreptate,injurati-ma ca atat va duce capul.

 • Lol, nu e vorba de camera copiata, de restul.

 • robie

  EuGeorge bine punctat, iphonistii sunt frustrati ca o sa arate mai bine decat iphone 6,nu o sa aibe dungile alea penale pe spate

 • alex alexandru

  Eu personal iubesc iphone-ul imi place totul la el, dar ma asteptam ca samsung sa vina cu un design mai frumos si cu care sa poata concura in fata lui Apple.

 • AppleForever

  cu acest design nu poate intrece nici un iphone din plastic

 • no way

  Pina la iphone 5 inclusiv au fost originale,iphone 6 este un telefon tipic android,doar ca are ios in el,așa ca nu spuneți voi ca ăștia copie,au copiat ăștia cind au făcut iphone 6 ca de mai mult nu iau dus capul decit sa facă o paleta de ping pong ,sunt posesor de i4 si i5.

 • adrian

  Si ai uitat sa specifici flash-ul ca la 5s