Samsung Galaxy S6 – noi schite prezinta design-ul si asemanarea cu iPhone 6

Schita Samsung Galaxy S6

  Saptamanile acestea au aparut pe internet o multitudine de zvonuri care sugerau ideea ca Samsung Galaxy S6 va semana cu iPhone 6 in ceea ce priveste design-ul, iar o serie de schite aparute astazi intaresc aceasta idee. In imaginile acestui articol aveti prezentate presupuse schite ale Samsung Galaxy S6, ele demonstrand faptul ca Samsung s-a inspirat intr-adevar din design-ul terminalului iPhone 6. Mai exact, noul produs al companiei Samsung are grilajul pentru difuzor aproape identic cu cel al iPhone 6, are portul micro-USB in aceeasi locatie precum portul Lightning si portul audio pozitionat exact la fel.

  La acestea adaugam dungi care despart carcasa metalica a terminalului si butoane de volum pozitionate similar, camera iesita in exterior fiind unul dintre marile dezavantaje ale iPhone 6, el fiind regasit si in Samsung Galaxy S6. Ca sa fiu sincer, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba un design atagator si daca Samsung va folosi o carcasa metalica, atunci terminalul va fi cu atat mai interesant, insa totul este inspirat de la compania Apple. Avand in vedere ca Samsung ne-a demonstrat in atatia ani de zile ca este incapabila sa inoveze singura in segmentul smartphone-urilor, probabil putini vor fi uimiti sa vada un design “imprumutat” din nou de la compania Apple.

Schita Samsung Galaxy S6 1

  Ca sa fiu sincer, m-as bucura sa vad ca versiunea finala a Samsung Galaxy S6 are un design mult mai diferit fata de ceea ce vedem aici si ca mult mai putine elemente ale iPhone 6 vor fi utilizate in ea. Din pacate nu cred ca acest lucru se va intampla deoarece Samsunge ste disparata sa atraga noi clienti si vazandu-se incapabila sa o faca prin mijloace proprii, se “ajuta” de realizarile altora.

Schita Samsung Galaxy S6 2

Schita Samsung Galaxy S6 3