Prima Pagina Steve Jobs Asa arata garajul familiei Jobs in anul in care a fost fondata...

Asa arata garajul familiei Jobs in anul in care a fost fondata compania Apple

Garaj familie Jobs

  Pentru ca Universal filmeaza in aceasta perioada filmul biografic Steve Jobs, astazi avem ocazia de a vedea cum a fost amenajat garajul familiei Jobs pentru a ptuea reprezenta in film cat se poate de real momentul in care Steve Jobs si Steve Wozniak produceau in el calculatoarele Apple. Imaginile acestui articol au fost inregistrate in momentul in care universal a filmat in fosta casa a familiei Jobs, o multitudine de obiecte specifice ale anilor ’80 fiind prezente acolo. Avand in vedere ca Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, este unul dintre consultantii filmului, este clar ca acesta va prezenta acea perioada cat se poate de bine.

  Ca sa fiu sincer, avand in vedere ca filmul Jobs, in care Ashton Kutcher l-a interpretat pe Steve Jobs, nu a avut un succes chiar atat de mare, am asteptari foarte mari de la compania Universal pentru a produce o pelicula grozava. Am vazut cum arata actorii alesi pentru a-i interpreta pe Steve Jobs si fostii angajati ai Apple, iar pana acum Michael Fassbender pare sa fie o alegere proasta pentru rol, avand in vedere ca nu seamana chiar atat de bine cu Jobs. Chiar si asa, daca alegerile facute de catre Universal sunt bune sau nu vom afla abia in luna octombrie, cand va fi lansat filmul.

Garaj familie Jobs 1

Garaj familie Jobs 2

Garaj familie Jobs 3

Garaj familie Jobs 5

Garaj familie Jobs 4

Garaj familie Jobs 6

Garaj familie Jobs 7

 • Sheggy48

  Dupa părerea mea dezordine si plin cu gunoaie. Pe cine interesează asa ceva

 • naki

  Nu vreau sa intru in polemica, dar ce ai cu părerea omului

 • EuGeorge

  @Zaone,daca nu vei incepe sa stergi din comentariile astea in care unii ajung sa jigneasca pe altii doar pt ca nu au aceiasi obsesie inexplicabila si in acelasi timp idioata fata de o companie.In curand toti vor incepe sa-si bage si sa-si scoata pt ca le este permis din moment ce nimeni nu le sterge comentarile.

 • E destul de greu sa filtrezi sute de comentarii cand ai si articole de scris. Nu le poti face pe toate deodata… Deja au disparut cateva dintre ele si vor mai disparea. Iar cei care comenteaza pe langa si jignesc sunt pusi la moderare. Sa nu se mire ca nu le sunt aprobate comentariile!

 • La inceputul anului am sters filtrele de moderare gandindu-ma ca lumea s-a mai schimbat si nu se jigneste aiurea, dar vad ca pentru unii moderarea e singura solutie.

 • jesu

  Parca au fost infirmate basmele astea cu garajul in care s-au produs primele calculatoare Apple – chiar tu ai pus un articol aici .Nu prea cred au facut primele placi logice cu pistolul de lipit in garaj. Ar fi bine sa evitam sa construim un cult bazat pe neadevaruri .