Apple va retrage aplicatia Aperture din Mac App Store

Photos OS X Yosemite

  Saptamana trecuta compania Apple a lansat OS X Yosemite 10.10.3 pentru posesorii de Mac-uri, noua versiune a sistemului de operare aducand printre altele si noua aplicatie Photos promisa inca de anul trecut de catre Apple. La scurt timp dupa publicarea noii versiuni a sistemului de operare, compania Apple a anuntat ca va inceta sa mai distribuie aplicatia prin intermediul Mac App Store, iar acum a introdus aceasta mentiune si in descrierea aplicatiei. Dupa stergerea aplicatiei Aperture din Mac App Store, ea nu va mai putea fi descarcata de catre utilizatori noi, insa cei care au descarcat-o deja, o vor putea reinstala prin meniul Purchased.

When Photos for OS X is available this spring, Aperture will no longer be available for purchase from the Mac App Store.

  Apple anuntase inca de anul trecut ca zilele aplicatiei Aperture sunt numarate, astfel ca anuntul de acum nu ar trebui sa mai mire pe cineva, din moment ce Apple programase totul cu multe luni in urma. Daca sunteti interesati sa descoperiti tot ceea ce aduce nou aplicatia Photos pentru OS X, atunci in acest articol veti gasi detaliile.