iPin iti transforma iDevice-ul intr-un laser (Video)

  iPin este un nou acceoriu pentru smartphone care se afla in proces de strangere de fonduri in vederea lansarii pe piata, iar el isi propune sa ne permita sa montam un laser pe terminalele noastre. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea intregului accesoriu si vorbim despre un dispozitiv care inlocuieste un laser normal care proiecteaza o lumina in orice punct il indreptam. iPin fucntrioneaza cu ajutorul unei aplicatii dedicate care va permite sa controlati modul in care afiseaza el lumina, astfel ca putem face aproape orice dorim cu el.

iPin is a super cool gadget that turns your iPhone or Android phone into a laser pointer (and wireless presenter). The original iPin is the world’s smallest laser presenter for the iPhone (it works with iPad and iPod touch as well). It is so small, it fits almost completely inside the headphone minijack. Together with the free iPin app, you can wirelessly control presentation slides on your computer right from your phone.

  Partea interesanta a iPin este ca el poate fi utilizat intr-un mod extrem de interesant pentru prezentarile pe care ati putea fi nevoiti sa le tineti, totul cu ajutorul aplicatiei dedicate. Mai exact, prin aplicatie putem controla modul in care este afisata lumina pe obiectul catre care indreptam terminalul nostru, totul putand fi transpus inclusiv pe ecranele altor terminale mobile. iPin a obtinut deja suma necesara pentru finantare, insa abia in 30 de zile banii vor ajunge la echipa din spatele sau, astfel ca produsul ar putea ajunge pe piata abia in a doua parte a anului 2015.

iPin