iPhone 6 Plus genereaza trafic de date dublu fata de iPhone 6

iPhone 6 plus consum date

  iPhone 6 Plus a fost lansat in toamna trecuta de catre compania Apple si este cel mai mare iPhone produs vreodata de catre cei din Cupertino, el generand si cel mai mare trafic de date. Conform unei companii care monitorizeaza traficul de internet al terminalelor mobile, iPhone 6 Plus genereaza de 2 ori mai mult trafic de date decat iPhone 6. In imaginea de mai sus aveti prezentat un grafic in care este descris traficul de internet generat de diverse iPhone-uri, iar conform lui, iPhone 6 Plus genereaza de 10 ori mai mult trafic de date decat iPhone 3Gs.

Cat trafic de internet consuma iPhone 6 Plus ?

  Explicatia pentru consumul dublu fata de iPhone 6, conform companiei americane, are la baza faptul ca posesorii de terminale iPhone 6 Plus trateaza aceste dispozitive ca si cum ar fi tablete. In aceasta idee, ei vizualizeaza mai multe clipuri video pe ele si se joaca mai mult, facand streaming online mai des, iar asa consuma mai mult trafic de date. Diferenta in marimea ecranului fata de iPhone 6 este mare, astfel ca posesorul unui iPhone 6 Plus poate vedea informatiile mai mari si ma clare, deci este motivat sa vizualizeze continut multimedia mai des.

  Studiul a fost derulat in SUA si dezvaluie cum isi folosesc americanii terminalele mobile, insa desigur ca poate fi transpus pentru Romania, intr-o masura mult mai mica.