Apple ar dezvolta o masina!

Apple iCar masina

  Apple dezvolta o masina in laboratoarele sale din Cupertino si oricat de ciudata ar parea aceasta afirmatie, ea pare a fi cat se poate de adevarata, in baza unor informatii obtinute de la surse din interiorul companiei americane. Saptamana trecuta v-am spus ca Apple si Tesla, unul dintre cei mai populari producatori de masini electrice, se afla intr-un “razboi” al angajarilor, cea din urma companie “furand” cateva sute de angajati ai Apple. Ca raspuns, cei din Cupertino au convins un numar consistent de angajati ai Tesla sa i se alature si se pare ca proiectul la care vor lucra va fi cel al unei masini.

But what I learned is that Apple has been looking for—and acquiring—the kind of people from Tesla with expertise that is most suited to cars. From another source who travels in more rarified circles than yours truly, I also learned that a lot of people at the top in Silicon Valley consider it a given that Apple is working on a car. I should add that when I asked one of my sources flat out to put a percentage chance on Apple working on an actual car I was told, “80 percent.”

Apple dezvolta o masina in Cupertino

  Angajatii atrasi de catre compania Apple sunt experti in dezvoltarea de masini si in ciuda faptului ca ei fac parte din Apple, deocamdata niciunul nu a oferit detalii cu privire la proiectul pe care il desfasoara in Cupertino. Chiar si asa, se pare ca oameni cu pozitii proeminente in cadrul Apple sunt de parere ca Apple ar trebui sa dezvolte o masina, unii sustinand ca exista sanse de 80% ca acest lucru sa se intample deja. Avand in vedere ca Apple este compartimentata eficient in ceea ce priveste dezvoltarea de proiecte noi, nu toata lumea stie exact ce se intampla in cadrul sau, dar speculatii pot fi facute.

  Steve Jobs dorea sa produca o masina, iar ca visul sau sa fie indeplinit de Tim Cook nu este greu de crezut, mai ales ca Apple are nevoie de o diversificare serioasa a liniei sale de produse. Cu angajati ai unui producator extrem de popular, Apple poate initia un proiect pentru dezvoltarea unei masini inteligente care ar putea avea extrem de mult succes, iar daca acest lucru se va infaptui sau nu, vom afla in viitor.