Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 vs iPhone 6 Plus – cum inregistreaza poze in conditii...

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus – cum inregistreaza poze in conditii de luminozitate scazuta ?

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in cursul anului trecut de catre compania Apple, cele doua terminale avand camere imbunatatite fata de iPhone 5S, cel de-al doilea avand inclusiv un stabilizator optic de imagine. Desi in cazul pozelor inregistrate in timpul zilei diferentele dintre cele doua dispozitive sunt minime si vizibile serios doar in cazul inregistrarilor facute in miscare sau pentru obiecte aflate in miscare, lucrurile se schimba in conditii de luminozitate scazuta. In aceste situatii camera iPhone 6 Plus inregistreaza poze mult mai bune decat iPhone 6, iar acest lucru poate fi observat din pozele acestui articol.

  Camerele iPhone-urilor au fost laudate intens de-a lungul timpului, iar iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut parte de cele mai multe laude pana in prezent, dar pe buna dreptate. Compania Apple a reusit sa implementeze cele mai bune camere in aceste doua produse, iar intre ele exista o diferenta in favoarea celui din urma. Voi ce parere aveti, inregistreaza camera iPhone 6 Plus poze mai bune decat iPhone 6 in conditii de luminozitate scazuta ?

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 1

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 2

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 3

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 4

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 5

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 6

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 7

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 8

 • tswhite

  Din ce văd eu, si văd destul de bine, deși nu sunt fotograf profesionist, la unele poze sunt foarte mici diferențe între cele doua, bă chiar unele arată la fel 🙂

 • adrian

  Ba chiar la unele ip 6 e mai bn decat plusul…exemplul la butoaie mult mai buna la 6 si mai luminata decat la plus

 • cata

  In ultimele 3 plusul este pe plus 🙂 .in rest e la fel sau chiar si pe minus

 • Mihai

  Sustin ce spune Adrian.

 • BogdanTam

  Poza de la butoaie, cea facuta de iP6, este plina de zgomot… cealalta nu

 • dan

  Nu vă mai lăsați induși în eroare de calitatea aparent superioară a fotografiilor făcute cu 6, sunt mult prea mici ca să se observe detalii importante pentru o comparație corectă. Dacă totuși priviți cu atenție, o să vedeți că softul lui 6 împinge valoarea ISO foarte sus față de 6+, ceea ce duce, invariabil, la creșterea drastică a zgomotului (“puricii” pentru neinițiați). Cu alte cuvinte, senzorul camerei la 6+ e categoric mai capabil decât la 6, fapt dovedit și de timpul de expunere mai lung la 6+. Pasionații de fotografie îmi vor da dreptate.

 • dan

  Spre exemplu, la poza cu butoaiele: dungile de pe butoaie se văd mult mai clar delimitate în cazul 6+.