Samsung Galaxy S6 data lansare dezvaluita de un operator de telefonie mobila

Samsung Galaxy S6 data lansare

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat pe 1 martie de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment ce va avea loc inaintea deschiderii Mobile World Congress 2015 si acum aflam cand ar urma el sa fie lansat. Conform unui presupus angajat Samsung, compania coreeana intentioneaza sa lanseze viitorul sau varf de gama in perioada 22 martie – 30 martie, interzicand concediile angajatilor in acea perioada. Apple actioneaza intr-un mod similar cu angajatii sai, iar de obicei prima zi a unei interdictii de acest gen este cea in care produsul important este lansat oficial de companie.

  In aceasta idee, putem presupune ca Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe data de 22 martie in magazinele companiei si in cele ale operatorilor, prima saptamana de vanzari fiind considerata extrem de importanta. Partea interesanta este ca Samsung are programata o a doua interdictie pentru conedii in jurul datei de 19 aprilie, semn ca atunci Samsung Galaxy S6 Edge ar putea fi lanast pe piata. Avand in vedere ca vorbim despre doua produse foarte importante pentru cei din Coreea de Sud, nu este absolut deloc exclus sa vedem date de lansare diferite pentru ele.

Samsung Galaxy S6 data lansare 1

  Samsung isi lanseaza de obicei produsele in multiple piete de pe glob, astfel ca Samsung Galaxy S6 ar trebui sa fie disponibil la sute de operatori de telefonie mobila si magazine chiar din prima zi. In aceasta idee, este normal ca Samsung sa interzica luarea de concedii in perioada lansarii, informatia putandu-se dovedi a fi veridica in final.