iPhone 6 este comparat cu Samsung Galaxy S6 intr-o serie de imagini concept

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6

  Samsung Galaxy S6 va fi lansat in urmatoarele luni de zile de catre compania Samsung, iar multiple zvonuri aparute pana acum pe internet au sugerat faptul ca terminalul ar urma sa aiba un design similar cu cel al iPhone 6. Problema are la baza faptul ca Samsung ar fi copiat in design-ul Samsung Galaxy S6 unele elemente ale carcasei iPhone 6 si imagini aparute pana acum par sa fi confirmat acest lucru. Pentru a ne ajuta sa ne facem o idee cat mai buna in legatura cu modul in care vor arata cele doua terminale unul langa celalalt, astazi avem un concept.

  In imaginile acestui articol veti vedea cum imaginatia unor graficieni au reusit sa reproduca, cat se poate de real, un terminal Samsung Galaxy S6 langa un iPhone 6. Elementele de design folosite pentru a crea carcasa Samsung Galaxy S6 au fost preluate din schite si imagini aparute pe internet pana acum, asa ca ele ar trebui sa faca o prezentare cat se poate de reala a dispozitivului. Comparat cu iPhone 6 in imagini clare, terminalul Samsung Galaxy S6 pare sa semene cat se poate de bine cu produsul companiei Apple, iar daca tot ceea ce vedem acum este real, atunci Samsung va avea cu siguranta probleme legale.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 1

  Ca sa fiu sincer, Samsung Galaxy S6 are un design mai bun decat cel al celorlalte terminale lansate pana acum de catre compania Samsung, dar acest lucru este destul de normal avand in vedere ca totul este preluat de la Apple.

  Voi ce parere aveti, seamana sau nu Samsung Galaxy S6 cu iPhone 6 ?

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 2

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 3

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 4

33 COMENTARII

  1. Dupa parerea mea seamana f tare ,as putea spune izbitor de mult cu ip6,doar ca parca din ce vad si garantat acesta e designul final al s6,parca imi place mai mult cum se prezinta s6.si pe partea de grip cred ca va fi mai bun ,avand acele mici iesiri in relief sus si jos .pe partea de performante garantat va fi ozn acum desigur este eterna batalie android-ios.oricum pe specificatii va fi probabil extraordinar .Cat despre partea cu copiatul, e discutabila ,desi seamana enorm sunt si ceva diferente .Ar fi un minus pt originalitate a designului pt Samsung,dar sunt caliti ca doar au mai copiat de multe ori lucururi de la Apple (Dar si invers au fost cazuri ) si pe deasupra designul ip6 nici el nu este 100% original Apple.Si ei s-au inspirat la randul lor din concepte mai vechi de la alte branduri (imi vine in minte acum lumia 925 si designul sau).Nu cred ca totusi vor fi la mijloc probleme legale ,dar nu este exclus 100% .Doar poate in cazul in care sa zicem s6 s-ar vinde extrem de bine ,neasteptat chiar ,ceea ce ramane de vazut.O copie mai grosolana de atat este Sisley de la Lenovo ,care este un ip6 cu android,practic,iar acolo Apple inca nu s-a sesizat si Lenovo e companie extrem de mare.Nu mai amintesc de copiatori celebri precum Meizu,Xiomi ,etc ,care creaza si un android cu ioslike pe el si tot nu prea au avut mari probleme legale .Ca si gand final eu apreciez designul s6 chiar daca este f mult din el inspirat (sa nu zic copiat ) din ip6 si desi as fi vrut mai multa originalitate totusi pe partea de aspect este un plus.Daca mentineau si capacul detasabil cumva sau un sistem asemanator era si mai bine.Pe deasupra daca va fi in cont rezistent la apa precum s5 iarasi va fi un mare plus .

  2. Am si eu o problema….. De cand am facut update la 8.1.3 pe 5S, bateria mi se descarca ingrozitor de repede…. Ma uit la ea si scade efectiv vazand cu ochiul…. A avut momente in care de la 61% s-a dus direct la 53%…… Am optimizat telefonul cu absolut tot ce se putea pentru a creste durabilitatea, dar totul a fost in zadar……intrebarea mea este: pot merge cu telefonul la garantie sa mi-l schimbe? … Nu mai stiu ce sa fac… Duc dorul ios-ului 7 mai mult decat orice…. Parca aveam alt telefon atunci, mergea impecabil, fara lag cand raspund la apel, bateria tinea mult, iar in stand-by nu se descarca nici macar cu 1%…… Mai este cineva pe aici care intampina aceeasi problema?…. Rog mult daca a gasit o solutie sa posteze….. Nu vreau sa fiu nevoit sa imi cumpar carcasa cu acumulator, numai pentru faptul ca cei de la Apple sunt niste jigodii umane si isi bat joc de soft

  3. Camera la Samsung e iesita in exterior de ani de zile,diferenta o face faptul ca este situata central ,este pe modelul patrat si este mult mai mare ca dimensiune fizica decat cea de pe Iphone,din acest motiv nu o face sa arate ca nuca in perete.

  4. Ptr Andy
    Dacă ți se descarca bateria așa repede te-ai uitat in Battery usage (Settings->Usage->Battery Usage) ca sa compari Usage cu Standby, in mod normal nu trebuie sa fie la fel, Usage mai mic decit Standby.

  5. Camera la ip6 a fost gandita asa din cauza multor reclamatii in care precedentele terminale le-au primit pe baza fotografiilor noaptea punand o husa pe telefon prindea din cauza flash-ului umbra de lumina si strica poza…iar la ip6 daca pui o husa camera vine exact la limita si poti face poze perfecte cu sau fara husa ..asta este un motiv iar celalalt este pt a ajuta la performanta

  6. Marian, am facut asta deja si aceeasi problema …… Cum ai facut, ai dat reset din telefon sau din iTunes? ca eu am facut treaba asta pe iTunes si nu a avut deloc efect….. Tie ti s-a rezolvat?

  7. Daca asta o sa fie noul s6 atunci arata foarte bine, dar ca de obicei Samsung va lansa ceva cu mult plastic si pretentii de premium, le dorim succes
    Vorba aia: teoria ca teoria, practica ne omoara

  8. Dar totusi nu sare nineni la ei ? Adica de cateva generatii de smartphone-uri ” premium ” nu au fost in stare sa integreze camera ? Pe langa asta e si mai gros decat iPhone-ul … Si mai scump !!!
    Eu am avut s5 , nu m-a deranjat ca era in afara , dar cand s-a auzit ca iPhone 6 are camera iesta 1 mm , aproape toti era sa renuntati la iPhone-uri . La Samsung e ok ? Asta doream sa subliniez … Scump , plastic , marginile copiate …

  9. @Adioff,ei nu incearca sa integreze camera,tu nu intelegi ca ei nu au nici cel mai mic interes sa integreze camera :)) dc sa faca asta daca telefonul arata bine asa cum e? si daca e mai gros ca Iphone 6 ce? cine a cerut un Iphone mai subtire? cati din cei care citesc acest forum ar fi dorit ca Iphone 6 in loc sa fie mai subtire sa aibe o baterie mai mare? Nimeni nu cere subtierea telefoanelor,nimeni nu-si doreste sa taie salamul cu telefonul pt ca,cu cat sunt mai subtiri cu atat sunt mai sensibile.
    Plastic?care plastic?eu nu vad acolo plastic.
    E mai scump ca Iphone? si ce ti se pare anormal in asta? costul de fabricare a lui S5 e mai mare decat a lui Iphone 6 si e facut din plastic,asta va fi facut din aluminiu si cu sticla. Mai adaugam si faptul ca are 10 senzori in plus fata de Iphone? ai impresia ca senzorii aia cresc in copac?aia nu costa bani?

  10. Pt andy: nu reset ci restore. In itunes tii apasat shift si apoi dai restore. La initializare set as new phone. Si apoi instalezi aplicatiile una cate una. Razvan

  11. În sfârșit… Deci se poate vorbi și frumos la adresa concurentei.
    Bravo băieți, îți este drag sa citești păreri, opinii fără ca cineva sa înjure și sa slăvească nu mai știu eu ce.
    Încă odată (BRAVOO)

  12. Nu sunt fan android/samsung dar daca produsul final arata asa as fi tentat sa renunt la 5S pentru el. Cum ai zis mai sus ca ar putea avea probleme legale nu vad de ce. Seamana dar nu rasare. Nu este clona. “bre Ilie ******-as **** in compania ta, roata ta seamana prea mult cu a mea. ESTE LA FEL DE ROTUNDA !!!!” Hai sa fim seriosi.

  13. Asa cum Apple nu a avut probleme legale (in ceea ce priveste designul) cu HTC, nu vad de ce Samsung ar avea probleme cu Apple. Atata vreme cat designul iPhone 6 nu este patentat, nu pot exista probleme, decat daca Apple demonstreaza in instanta ca prin acest design, cumparatorii au fost inselati sa creada ca este de fapt iPhone 6. Nu vad cum ar fi posibil.

    In plus, designul Galaxy S6 pare mai reusit decat cel al iPhone 6, pentru ca nu are dungile alea pe spate, nu are suruburi de prindere a carcasei in dreptul mufei de alimentare, iar carcasa are un design foarte reusit pe margine, cu acea adancitura.

  14. seamana mai tare cu xperia x3, cu ip6 mai mult la culoare. sunt curios daca capacul din spate va ma fi “depacatabil” ca tare se mai mandreau fanii cu asta, dar nu-i bai o sa va obisnuiti si voi cu schimbarile producatoriilor. George zis nostradamus de unde stii tu ca nu se cere telefoane subtiri? ai participat la vre-un sondaj? ca succesul vanzariilor ip6 spune contrariul. si pana la acest presupus S6 din aluminium sau din ce o fi toate ( pana la Alpha) au fost de plastic dar vazand succesul celor de la apple s-au dat si ei pe ce cere piatza.

  15. Prieteni STOP aveti Iphone 6 ???? daca da , smartcase original din piele de la apple si nu mai aveti probleme cu milimetru de camera si e elegantaaaaaa rau, pe mai multe culori.

  16. Spre deosebire de tine citesc si alte site-uri pe langa idevice si iti zic sigur ca nu se cer telefoane subtiri. Succesul Apple nu are legatura cu subtierea telefonului, nu stiu de unde ai scos-o pe asta. Vrei sa spui ca Apple a vandut anul asta pt ca a subtiat telefonul? am vzt sondaje unde oamenii ar fi preferat o baterie mai mare decat un Iphone mai subtire.
    Nu succesul Apple i-a facut sa schimbe strategia cu materialele folosite la telefoane, Htc, Sony, Huawey si firmele chinezesti care le-a furat din clienti si care produc telefoane din materiale asa zis premium i-a determinat pe cei de la Samsung sa produca un telefon din alt material.

  17. Cat despre faza cu capacul detasabil, acolo s-ar putea sa piarda clienti fiind ft mulți care foloseau acest avantaj si aveau 2 baterii.

  18. Eu spre deosebire de tine imi cumpar tel. dupa bunul plac ci nu ca scrie iDevice sau alte site-uri de “afara” care e mai bun. Mda acuma aberezi pretinzand ca ptr samsung nu e apple principalul concurent ci firmele care toate la gramada au vanzari cat apple. Deci sa intzeleg ca S6 are ca principl concurent sony, htc sau mezu cum i-o zice???
    Pentru mine lumea asta virtuala nu joaca un rol mare in viata mea dar ma bucur ca tu ai timp s-o arzi toata ziua si pe alte site-uri si ne mai aduci si noi cate ceva nou.;)))pe langa zaone

  19. Nu aberez ca pt Samsung principalul competitor nu e Apple, dar multi au plecat catre acele firme datorita materialelor folosite.
    Da asa e, Apple are vanzari uriase, dar acele vanzari sunt facute 95 % tot de utilizatori de device-uri Apple.
    Mare parte din utilizatorii companiilor pe care le-am precizat au plecat de pe un telefon Samsung. Motivul? Materialele folosite si TW.
    Imi place sa citesc despre tehnologie prietene, scuza-ma ca nu sunt obsedat de o singură companie.