Samsung GALAXY S24 ne Arata ca Samsung a Invatat ceva Prost de la Apple

Samsung GALAXY S24 ne arata ca Samsung a invatat ceva prost de la compania Apple, iat asta e perfect vizibil cu noua sa serie de telefoane, lansata in ianuarie 2024.

Samsung GALAXY S24 a fost in sfarsit lansat de catre Samsung, iar dupa cum se poate edea din toate imaginile si clipurile video publicate pana acum, coreenii au invatat ceva prost de la Apple, mai exact sa faca rabat la design-ul telefoanelor si sa se concentreze doar pe software si eventual putin hardware.

Chiar daca in Samsung GALAXY S24 sunt multe noutati foarte interesante pe partea de software si hardware, multa lume vrea sa vada si ceva nou pe partea de aspect, insa Samsung a invatat de la Apple ca asta n-ar prea mai trebui sa fie o prioritate, pentru ca telefoanele se vand oricum peste tot prin lume.

Daca va uitati cu atentie in clipul video de mai sus, veti vedea ca Samsung GALAXY S24 seama foarte bine cu Samsung GALAXY S23, si chiar cu Samsung GALAXY S22, la toate modelele, ceea ce poate ne arata si ca s-a ajuns la o limita in ceea ce priveste schimbarile de design car emai pot fi facute pentru design-ul telefoanelor.

Trend-ul acesta pornit de Apple, care a fost ani de zile criticata pentru schimbarile minime, sau lipsa lor, de design pentru iPhone, iar Samsung e doar unul dintre producatorii care nu prea mai pune accent major pe schimbari semnificative de design in fiecare an, concurentii sai chinezi facand cam la fel.

Samsung GALAXY S24 este totusi un telefon foarte interesant, cu toate modificarile pe partea de inteligenta artificiala, camera, procesor, ecarn, si nu doar atat, insa daca sperati sa va recunoasca lumea noul telefon pe strada, ei bine veti fi dezamgiti sa aflati ca nu va veti putea lauda la fel de usor.