HTC One M9 va fi prezentat cu doua ore inaintea Samsung Galaxy S6

HTC One M9 invitatie conferinta presa

  HTC One M9 si Samsung Galaxy S6 sunt viitoarele varfuri de gama Android care vor fi prezentate pe 1 martie, cu o zi inainte ca Mobile World Congress 2015 sa inceapa in mod oficial. Daca Samsung si-a programat conferinta pentru dupa-amiaza zilei de 1 martie pentru a prezenta Samsung Galaxy S6, cei de la HTC vor dezvalui lumii HTC One M9 intregi cu doua ore si jumatate inainte. Avand in vedere ca HTC si-a programat conferinta inaintea Samsung, puteti trage singuri concluzia cine a vrut sa atace pe cine pentru a face uitat un produs.

  Prezentarea HTC One M9 si Samsung Galaxy S6 la doar o ora diferenta va transforma 1 martie intr-o zi extrem de interesanta, insa nu va ajuta vreunul dintre producatori intr-un fel sau altul. O multitudine de informatii in legatura cu ambele terminale vor fi prezentate atunci si cu siguranta unul dintre ele va avea parte de mai mult atentie, iar nu cei de la HTC vor fi norocosi aici. Practic Samsung s-a asigurat ca Samsung Galaxy S6 va avea parte de majoritatea atentiei pe data de 1 martie, insa ramane de vazut daca ea va fi una pozitiva sau negativa, in baza a ceea ce vom vedea.

  Atat Samsung Galaxy S6, cat si HTC One M9 urmeaza sa aduca un upgrade hardware serios, insa doar primul dintre ele ar urma sa vina cu un upgrade pe partea de design, iPhone 6 fiind prezentat ca sursa de inspiratie pentru coreeni.