Prima Pagina Google Maps Google Maps ofera ghidare pentru benzile de circulatie in inca 15 tari...

Google Maps ofera ghidare pentru benzile de circulatie in inca 15 tari din Europa

Google Maps ghidare benzi circulatie

  Cu multe saptamani de zile in urma compania Google a implementat in Google Maps pentru Europa un sistem de ghidare pentru benzile de circulatie, el fiind disponibil doar in anumite tari de pe continent. In cursul noptii trecute cei de la Google au anuntat extinderea disponibilitatii acestui sistem, astfel ca inca 15 tari europene beneficiaza de ea incepand de astazi. Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Liechtenstein, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Suedia si Elvetia sunt tarile in care sistemul este disponibil incepand de astazi, iar Romania nu se afla printre ele.

  In toate aceste tari veti putea folosi aplicatia Google Maps pentru Android si iOS sa fiti ghidati pe benzile de circulatie ale unora dintre drumurile publice pe care puteti circula. Daca prezenta unor tari in lista vi se pare ciudata, ei bine existenta lor acolo are la baza faptul ca infrastructura lor permite ghidarea pe benzi de circulatie, majoritatea tarilor vand retele extinse de autostrazi. Acestea fiind spuse, nu se stie cand Romania va face parte din aceasta lista, iar daca va face vreodata parte, exista posibilitatea ca disponibilitatea sa fie limitata doar la anumite orase sau la putinele noastre autostrazi.

 • geonyy

  Pai care autostrăzi sa te ghideze la noi?!
  Cand o face update ptr direcționarea pe drumeaguri si ulițe o sa fim si noi băgati in seama

 • Fane

  Si Romania e inclusă …avem o banda pe sens, deci arată corect

 • Bogdan

  Nu e neaparat pt autostrazi. Si in oras trebuie sa stii pe ce banda sa te incadrezi…

 • Lucian

  @fane – up 😉

 • marianr

  La noi trebuie sa-i orienteze pe analfabeti si pe tzigani!

 • tranzistorul

  Pai e pomenita acolo Bulgaria si Romania nu, rusinika…
  Asistentul de banda e f. util, il am activ pe Navigon si când ma duc o data pe an la Bucuresti , îmi spune din timp pe ce banda sa ma incadrez, ca sa ma încadrez corect în intersecția următoare.Foarte utila mi-a fost si in Croația.