Prima Pagina aplicatii la pret redus iPhone, iPad, iOS, App Store Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad

Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad

0

Tempo cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad

  V-am vorbit zilele acestea despre aplicatia gratuita a saptamanii, cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, Editor’s Choice-ul saptamanii si acum vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad. Tempo™ este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store-ul sau pentru urmatoarea saptamana, ea fiind lansata zilele trecute in magazinul virtual. In joc voi veti avea rolul de a elibera Londra ce a fost cupata de o armata inamica condusa de catre un lider psihopat care incearca sa distruga intreaga lume.

Liberate London and take the city back! Test your reflexes in cinematic bursts of action as you race against time to stop a psychopath and his shady army. Are you quick enough to save the city? WarChest is proud to present an explosive pick-up-and-play experience from the award-winning developer Splash Damage.

  Conform dezvoltatorilor sai, jocul Tempo™ este gandit ca un blockbuster in care voi veti putea controla eroul principal prin toate misiunile pe care acesta trebuie sa le indeplineasca. De la uciderea inamicilor si pana la controlarea masinilor de lupta sau salvarea aliatilor, voi vat rebui sa parcurgeti o poveste extrem de interesanta. Mai mult decat atat, Tempo™ ne ofera posibilitatea de a concura cu prietenii nostri prin compararea timpurilor de joc, astfel ca veti putea lauda in fata loc cu reusitele voastre.

  • BE THE HERO: Jump into the epic sights & sounds of a blockbuster action film.
  • BATTLE EVIL: Take on unhinged henchmen, towering tanks & brutal bosses.
  • BEAT THE CLOCK: Tackle quick-fire missions of timed reflex-testing events.
  • BUILD YOUR TEAM: Rescue Operatives with new strengths and abilities.
  • CHALLENGE FRIENDS: Beat your friends’ times & let the world know with Everyplay video recording.
  • A HERO BETWEEN BUS STOPS: Intuitive controls & numerous bite-sized missions allow everyone to enjoy Tempo at home or on the go.

  Tempo™ este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.