Apple ocupa pozitia secunda in topul celor mai inovatoare companii

Apple inovatie

  Anul 2014 a fost cel mai bun an pentru compania Apple, insa doar din punct de vedere financiar, doarece sistemele sale de operare iOS si OS X au fost intens criticate de catre utilizatori. Desi produsele sale se vand din ce in ce mai bine, copania Apple are probleme in a isi multumi utilizatorii care ii cumpara iDevice/Mac-urile, ea a fost totusi plasata pe locul 2 in topul celor mai inovatoare companii de pe glob. Cei de la FastCompany au publicat rezultatele unui top anual, in cursul anului trecut cei din Cupertino plasandu-se pe pozitia a doua, in timp ce Google s-a plasat pe locul 1.

  1. Warby Parker
  2. Apple
  3. Alibaba
  4. Google
  5. Instagram
  6. Color of Change
  7. HBO
  8. Virgin America
  9. IndiGo
  10. Slack

  Anul acesta compania Apple s-a plasat pe pozitia a doua in timp ce Warby Parker, o companie ce vinde ochelari a ocupat pe prima pozitie. Evolutia companiei Apple data de o crestere de 12 pozitii a clasarii sale se datoreaza in principal inovatiilor implementate in iOS 8, dar si noilor terminale iPhone lansate pentru utilizatori, surclasarea celor de la Google fiind surprinzatoare. La fel de surprinzator este faptul ca Microsoft nu se regaseste intr-un top 10, in timp ce Instagram este prezenta in urma celor de la Google.

  Practic in 2014 realizarile companiei Apple sunt apreciate si premiate, insa asta nu rezolva problemele generate de catre aceste realizari, probleme pe care nimeni nu pare sa le rezolve complet inca.