Iata unde deblochezi gratuit un iPhone codat pe AT&T

at&t decodare

  Majoritatea iPhone-urilor codate aduse din SUA in Romania au AT&T drept operator de origine, astfel ca multi dintre voi probabil sunteti interesati sa aflati cum puteti decoda gratuit un terminal cumparat de la acest operator. Avand in vedere ca de saptamana trecuta operatorii de telefonie mobila din SUA sunt obligati ca, in anumite conditii, sa decodeze terminalele cumparate din propria retea, unele terminale ar putea fi decodate in cateva minute. In aceasta idee, cei de la AT&T va pun la dispozitie o pagina in care puteti cere decodarea gratuita a iPhone-ului vostru, chiar daca va aflati in Romania.

  Pentru a putea cere decodarea gratuita a dispozitivului va trebui sa stiti cateva date, acestea fiind diferite in functie de modul in care a fost cumparat terminalul de la operator. In aceasta idee, daca o persoana apropiata v-a trimis terminalul, va trebui sa discutati cu ea pentru a va oferi detaliile necesare in vederea decodarii gratuite. Daca terminalul a fost cumparat de la o persoana necunoscuta, puteti incerca sa cereti decodarea folosind datele voastre si IMEI-ul iPhone-ului, apoi sa discutati prin email cu cei de la AT&T.

  Indiferent de situatie, cei de la AT&T vor comunica cu voi prin email-uri, website-ul operatorului avand inclusiv un chat activ care va pune in contact cu angajatii companiei. Compania sustine ca incearca sa faca decodarile in maxim 48 de ore de la initierea unei cereri, insa desigur ca perioada poate fi mai lunga in functie de verificarile care trebuie facute sau de numarul de cereri aflate in procesare.

5 COMENTARII

  1. Am un 4S care era codat pe Verizon. L-am conectat acum la iTunes sa-l sincronizez si mi-a aparut mesajul Congratulations your iPhone has been unlocked. Se pare ca l-au decodat ei automat.

  2. Aici in US Note 4 nu prea il gasesti decat codat pe companie, insa chiar zilele trecute am vrut sa-mi iau si un note4, insa le au numai codate, dar eu sunt cu T-mobile, si dupa ce il cumpar, trebuie sa activez un sim card sau pun simul actual in note4, si dupa 45 de zile compania ati da codul de acces pentru decodare prin telefon, si voi merge zilele astea sa-l iau, desi am si toate telefoanele de Apple, actual 6

  3. 4s pe telcel mexic care nu se putea decoda, am intrat azi pe itunes am facut o sincronizare dupa care am intrat pe imei check si am vazut ca era unlock. Am scos gevei-ul si am introdus cartela liber. Dupa un restart a vazut reteaua.

  4. Stiu ca nu e locatia potrivita, dar pt un iphone 5c codat pe orange romania se poate solicita decodarea? Nu are jailbreak, momentan e in UK si r-sim 10 nu functioneaza… Merci