Iata unde deblochezi gratuit un iPhone codat pe AT&T

at&t decodare

  Majoritatea iPhone-urilor codate aduse din SUA in Romania au AT&T drept operator de origine, astfel ca multi dintre voi probabil sunteti interesati sa aflati cum puteti decoda gratuit un terminal cumparat de la acest operator. Avand in vedere ca de saptamana trecuta operatorii de telefonie mobila din SUA sunt obligati ca, in anumite conditii, sa decodeze terminalele cumparate din propria retea, unele terminale ar putea fi decodate in cateva minute. In aceasta idee, cei de la AT&T va pun la dispozitie o pagina in care puteti cere decodarea gratuita a iPhone-ului vostru, chiar daca va aflati in Romania.

  Pentru a putea cere decodarea gratuita a dispozitivului va trebui sa stiti cateva date, acestea fiind diferite in functie de modul in care a fost cumparat terminalul de la operator. In aceasta idee, daca o persoana apropiata v-a trimis terminalul, va trebui sa discutati cu ea pentru a va oferi detaliile necesare in vederea decodarii gratuite. Daca terminalul a fost cumparat de la o persoana necunoscuta, puteti incerca sa cereti decodarea folosind datele voastre si IMEI-ul iPhone-ului, apoi sa discutati prin email cu cei de la AT&T.

  Indiferent de situatie, cei de la AT&T vor comunica cu voi prin email-uri, website-ul operatorului avand inclusiv un chat activ care va pune in contact cu angajatii companiei. Compania sustine ca incearca sa faca decodarile in maxim 48 de ore de la initierea unei cereri, insa desigur ca perioada poate fi mai lunga in functie de verificarile care trebuie facute sau de numarul de cereri aflate in procesare.