iPhone 6 cu ecran de 5.6 inch si 5.7 inch au fost testate

iPhone 6 si iPhone 6 Plus imagine principala

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au reprezentat cea mai mare schimbare pentru iPhone de pana acum si asta dupa un indelung proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple. Intr-un interviu acordat celor de la New Yorker Jony Ive a vorbit despre modul in care au fost testate ecranele pentru cele doua terminale noi ale companiei americane. Conform lui Ive, el si echipa sa de design au testat terminale iPhone 6 Plus cu ecrane de 5.6 inch si 5.7 inch, preferand initial ultimul model, insa considerandu-l mai apoi a fi prea mare pentru utilizatori.

A few years ago, Ive and his colleagues assessed each prototype size of the future iPhone 6 by carrying them around for days. “The first one we really felt good about was a 5.7,” he recalled. “And then, sleeping on it, and coming back to it, it was just ‘Ah, that’s way too big.’ And then 5.6 still seems too big.” (As Cook described that process, “Jony didn’t pull out of his butt the 4.7 and the 5.5.”)

  Dupa o suficienta testare a unui iPhone 6 Plus cu 5.6 inch, Jony Ive si designerii sai au decis ca o versiune de 5.5 inch ar fi mai potrivita, in final aceasta fiind aleasa pentru lansare pe piata. Atat Jony Ive, cat si designerii sai au testat toate prototipurile de temrinale iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu ecrane de diverse dimensiuni, alegand in final ceea ce a fost mai potrivit. In aceasta idee, in momentul de fata avem disponibile terminale iPhone 6 cu ecrane de 4.7 inch si terminale iPhone 6 Plus cu ecrane de 5.5 inch, fiecare potrivit pentru nevoile unui set diferit de utilizatori.