Yobu permite apelarea de numere de telefon din Centrul de Notificari

Yobu apelare numere telefon centru notificari

  Daca ati cautat vreodata in App Store o aplicatie care sa va permita sa apelati rapid numere de telefon direct din Centrul de Notificari al iOS, atunci Yobu este perfecta pentru voi. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, aplicatia Yobu a fost gandita pentru a implementa un widget in Centrul de Notificari al sistemului de operare, el avand integrat un dialer. Folosind acest dialer putem apela orice numar de telefon direct din Centrul de Notificari fara a accesa aplicatia Telefon, deci nici macar nu va fi nevoie sa mai deblocati terminalul vostru pentru aceasta procedura.

Swipe and Tap, its that easy to make a phone call. Where ever you are and in what ever condition you are, you could have never searched or dialled a number so fast in your iPhone. YoBu is a simple iPhone Widget in the Today’s Panel for easy and swift calling. YoBu is the fastest calling widget on the iPhone. Calling could have never been better.

  Daca va uitati cu atentie la imaginea de mai sus veti vedea ca widget-ul are inclusiv o agenda de apelari, astfel ca puteti alege foarte rapid orice numar de telefon de acolo fara a mai tasta efectiv cifrele. Yobu este disponibila numai pentru iPhone-urile care au iOS 8 instalat si multumita functionalitatii sale, apelarea unui numar de telefon devine mai rapida decat v-ati imaginat vreodata. Aplicatia Yobu este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.