Prima Pagina aplicatii Yobu permite apelarea de numere de telefon din Centrul de Notificari

Yobu permite apelarea de numere de telefon din Centrul de Notificari

Yobu apelare numere telefon centru notificari

  Daca ati cautat vreodata in App Store o aplicatie care sa va permita sa apelati rapid numere de telefon direct din Centrul de Notificari al iOS, atunci Yobu este perfecta pentru voi. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, aplicatia Yobu a fost gandita pentru a implementa un widget in Centrul de Notificari al sistemului de operare, el avand integrat un dialer. Folosind acest dialer putem apela orice numar de telefon direct din Centrul de Notificari fara a accesa aplicatia Telefon, deci nici macar nu va fi nevoie sa mai deblocati terminalul vostru pentru aceasta procedura.

Swipe and Tap, its that easy to make a phone call. Where ever you are and in what ever condition you are, you could have never searched or dialled a number so fast in your iPhone. YoBu is a simple iPhone Widget in the Today’s Panel for easy and swift calling. YoBu is the fastest calling widget on the iPhone. Calling could have never been better.

  Daca va uitati cu atentie la imaginea de mai sus veti vedea ca widget-ul are inclusiv o agenda de apelari, astfel ca puteti alege foarte rapid orice numar de telefon de acolo fara a mai tasta efectiv cifrele. Yobu este disponibila numai pentru iPhone-urile care au iOS 8 instalat si multumita functionalitatii sale, apelarea unui numar de telefon devine mai rapida decat v-ati imaginat vreodata. Aplicatia Yobu este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

 • Marian_24

  Super tare aplicația

 • tny

  Chiar faina, pacat ca nu are functie de nr favorite

 • Adi18

  stie cineva cum pot sa apelez pe cuneva daca am cod de blocare?
  era buna functiande favorite 🙁

 • alexandru

  Mie imi da crash la formare numar. In rest cand dau pe contact merge super

 • Robert

  Zaone …Iti propun sa faci o sectiune cu widgeturi din appstore. 😉 ar fi de folos pentru multi. Ms

 • iTu

  Cautarea unui numar se face foarte repede prin app si dupa ce itzi afiseaza numarul klick pe el + degetul pe touch id si suna deja. E tre applul il folosesc de vreo 6 ore si e ok pana cuma.

 • iTu

  Sau poate o sectiune unde sa puna ptr android aplicatii ca sunt la greu pe site utilizatiri cu omuletzul verde’n pantaloni.

 • Cody

  Merge cumva sa cauti numărul după numele din telefon? Ca sincer nu imi dau seama…

 • iTu

  Da, de ex vrei sa cautzi numele andreea, andrei, and… tre sa dai pe 2 6 3 si itzi apar contacte care incep cu: and…. Adica A e 2 N e 6 si D e 3. Pricepi cum zic?
  Vrei sa il cautzi pe ion? Dai 466, pe Dan 326 samd.

 • Dorian

  Se cheama iDevice situl. i de la iPhone, iPad, iPod etc.. Deci se refera la produsele Apple. Daca vrei aplicatii pentru Android, du-te pe un forum de android. Chiar nu inteleg de ce se cere si se posteaza noutati despre Android, cel mai des Samsung, pe un site dedicat produselor Apple.

 • iTu

  man nu ma referea la faptul ca vreau ptr mine o sectiune cu appuri ptr android, daca ai fi urmarit si alte subiecte ti-ai fi dat seama ca muti cu omuletzul verde in buzunar dintre care eu nu fac parte comenteaz pe iDevice.