Google retrage aplicatia Sparrow din App Store

google sparrow

  Sparrow este una dintre interesantele aplicatiile de email lansate in App Store pentru posesorii de iDevice-uri, cei de la Google cumparand compania dezvoltatoare a titlului cu aproape doi ani de zile in urma. Google a anuntat ca intreaga echipa Sparrow va fi integrata in cea care dezvolta Gmail, compania americana lansand o aplicatie numita Inbox pentru posesorii de iDevice-uri cu doar cateva luni in urma. Aceasta aplicatie are intaietate in fara Sparrow, astfel ca zilele trecute Sparrow a fost retrasa din App Store si Mac App Store, totul fara ca Google sa anunte oficial abandonarea proiectului.

  Google a cumparat compania Sparrow pentru a-si imbunatati propriile produse, astfel ca retragerea aplicatiei din App Store nu ar trebui sa uimeasca pe cineva in momentul de fata. Cei de la Google nu au promis vreodata ca vor mentine aplciatiile Sparrow in toate magazinele dupa cumpararea companiei care a dezvoltat-o, deci retragerea este cat se poate de normala. Proiectul Inbox ne va oferi o aplicatie de tip email mai buna si mai utila decat Sparrow, astfel ca tranzitia spre ea ar trebui sa fie de bun augur pentru toti utilizatorii interesati sa o foloseasca in terminale.

  Acestea fiind spuse, daca inca mai foloseati aplicatia Sparrow, ar fi bine sa faceti trecerea spre Inbox sau alte aplicatii de tip email, deoarece nu veti mai avea parte de actualizari in vechea aplicatie cumparata de Google.