Un intreg episod al Modern Family a fost inregistrat cu iPhone 6 si iPad Air 2

Modern Family iPhone

  Produsele Apple incep sa apara din ce in ce mai des in filme si seriale TV intr-un efort al companiei americane de a convinge tot mai multi utilizatori sa le cumpere, iar un intreg episod al popularului serial Modern Family a fost inregistrat cu iPhone 6 si iPad Air 2. Mai exact, intregul episod este centrat in jurul metodelor de comunicare puse la dispozitie de catre Apple, FaceTime si iMessage, intreaca “actiune” desfasurandu-se pe ecranul unui Mac. Practic intregul ecosistem de comunicare al companiei Apple este prezentat in detaliu in episod, fanii serialului avand posibilitatea de a afla in detaliu utilitatea sa.

I have two daughters at college, and we do a lot of FaceTiming,” he said at a recent press event in Los Angeles. He was working one day with a number of emails and websites open on his machine, when a video chat from his daughter popped up. On the screen he saw his work, his daughter, himself, and his wife doing something behind him all at the same time. “And I realized on that screen you could tell so much about my life. So the original idea was from there.

  Regizorul serialului sustine ca ideea din spatele episodului are la baza metodele prin care el comunica, cu ai sai copiii care se afla la facultate, ideea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face acelasi lucru. Avand in vedere ca vorbim despre un episod foarte complex, el a fost inregistrat in perioada in care OS X Yosemite era in versiune beta si a fost pregatit pentru difuzare in zilele urmatoare. Modern Family a prezentat in multiple randuri produse ale companiei Apple, dar crearea unui intreg episod pentru promovarea produselor celor din Cupertino este departe de ceea ce s-a mai facut pana acum in seriale TV.