iOS 8.3 – Apple imbunatateste vocea Siri (Video)

  iOS 8.3 este disponibil de doua saptamani pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru plarforma iOS intr-o prima versiune beta, iar una dintre schimbarile observate abia acum are legatura cu Siri. Mai exact, compania Apple a modificat vocea asistentului sau pentru iOS, astfel ca unele cuvinte rostite acum de catre Siri sunt mult mai natural decat in trecut. In clipul video de mai sus aveti o comparatie facuta pentru felul in care rosteste Siri o fraza in iOS 8.1.1 si felul in care o rosteste in iOS 8.3, principalele diferente sesizabile fiind la cuvintele potato si America.

  Apple nu a facut vreo mentiune cu privire la aceasta schimbare si probabil nici nu o va face pana in momentul in care ea va ramane definitiva si va fi disponibila pentru toti dezvoltatorii. In aceasta idee, este clar ca Apple intentioneaza sa ne ofere un Siri cu care sa putem interactiona mai usor si care sa aiba o voce cat mai naturala pentru noi. Apple a promis ca va imbunatati Siri de-a lungul timpului, a scos asistentul din versiuena beta de ceva vreme, iar acum incearca sa il faca sa para mai uman decat in trecut prin schimbarea modului in care sunt rostite cuvintele.

  Avand in vedere ca vorbim despre o schimbare implementata intr-o versiune beta, ramane de vazut daca ea va ramane asa cum o auzim acum sau va fi imbuntatita in viitorul apropiat. Exista desigur sansa ca iOS 8.2 sa aduca aceasta schimbare inainte ca iOS 8.3 sa ajunga oficial la noi, deci ramane de vazut ce pregateste compania americana.