Prima Pagina Apple Un fost designer Audi si Lamborghini este angajat Apple

Un fost designer Audi si Lamborghini este angajat Apple

Julian Hönig

  Apple dezvolta o masina electrica autonoma si sute de angajati lucreaza la acest proiect considerat a fi secret pana saptamana trecuta cand o multitudine de detalii in legatura cu el au aparut in presa. Din aceasta echipa face parte fostul sef al echipei de cercetare si dezvoltare a Mercedes-Benz SUA, insa alti cativa zeci sau chiar sute de experti in dezvoltarea de automobile lucreaza in laboratoarele Apple. Printre ei probabil se afla si Julian Hönig, un fost desiner senior al Audi, care timp de un an de zile a lucrat chiar si la Lamborghini, devenind mai apoi membru al echipei de designeri construita de catre Jony Ive.

  Julian Hönig a lucrat la Audi timp de peste 7 ani de zile si la Lamborghini timp de 1 an de zile, pentru ca in 2010 sa se alature celor de la Apple si sa conceapa design-ul produselor companiei. Desi lucreaza de aproape 5 ani in cadrul Apple, Julian Hönig are o vasta experienta in ceea ce priveste dezvoltarea design-ului pentru automobile, deci prezenta sa in cadurl Apple reprezinta un imens avantaj. Chiar daca deocamdata nu stim ce implicare are el in proiectul privind dezvoltarea masinii electrice, nu ar fi greu de crezut ca si-ar putea aduce aportul la conceperea unei carosii sau a unor elemente de interior cu un design atractiv.

  Fostul presedinte al General Motors a avertizat compania Apple in legatura cu implicarea in dezvoltarea unei masini, insa desigur ca putini din Cupertino se tem de dificultatea ce afecteaza un asemenea proiect. Acestea fiind spuse, Apple pare sa aiba oameni mai mult decat capabili sa o ajute sa dezvolte o masina in vederea lansarii pe piata, acum ramane de vazut cat va dura pana cand acest proiect va deveni realitate. Avand in vedere resursele serioase investite de catre Apple in proiect, este clar ca Tim Cook intentioneaza sa prezinte la un moment dat sau altul o masina, ramane de vazut doar cand va face acest lucru sau daca succesorul sau va avea ocazia de a o face.

  • Sheggy48

    Aia de la audi si Lamborghini l-au dat afara de “bun” ce era? :))(

  • Marian_24

    Sa angajeze programatori sa rezolve problemele cu iOS-ul.

  • Cine a spus ca l-a dat afara? Daca dupa 7 ani la Audi a facut un pas inainte la Lamborghini, probabil Apple i-a oferit mult mai multi bani.

  • cipa

    cu hartile lor nu m-am mira sa ii ceri lu Siri sa te duca acasa si sa te trezesti la amanta 🙂