iOS 8.3 beta 2 – 8 noi limbi pentru Siri, 300 de caractere emoji

emoji noi ios 8.3 beta 2

  iOS 8.3 beta 2 este disponibil de peste o ora pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru paltforma iOS, iar una dintre principalele noutati implementate de catre compania Apple are legatura cu asistentul Siri. Daca saptamana trecuta am aflat ca Apple i-a imbunatatit vocea pentru a face asistentul mai uman, acum aflam ca a implementat suport si pentru o serie noua de limbi de pe glob. Conform celor care testeaza iOS 8.3 beta 2, Siri este acum capabil sa inteleaga intrebarile puse de catre utilizatori in rusa, daneza, olandeza, portugheza, suedeza, thailandeza, turca si engleza vorbita de catre indieni.

  O buna parte dintre aceste limbi sunt pregatite pentru implementare de catre Apple de ceva vreme, iar aparitia lor nu este surprinzatoare, Apple angajand si unele persoane pentru a ni le oferi. Avand in vedere implementarea timpurie, compania Apple doreste sa afle daca Siri este capabil sa functioneze corect in aceste limbi, ele urmand a fi oferite oficial in iOS 8.3. Separat de Siri, compania Apple a implementat 300 de caractere emoji noi in iOS 8.3 plus 32 de steaguri pentru tari, acum utilizatorii putand folosi aceste emoticoane pentru a exprima diverse stari sau chiar etnicitatea, ele fiind disponibile inclusiv in OS X Yosemite 10.10.3.

iOS 8.3 Siri limbi noi

  iOS 8.3 a adus pentru noi optiunea de a dezactiva 3G si de a imbunatati autonomia bateriei, a adus imbunatatiri pentru Siri si noi optiuni pentru logare in serviciile Google sau Wireless CarPlay. Separat am aflat ca iOS 8.3 va fi testat public de catre compania Apple incepand de la jumatatea lunii viitoare, astfel ca 100.000 de utilizatori vor putea instala iOS 8.3 beta 3 multumita Apple. Apple pare sa imbunatateasca iOS 8.3 cu fiecare build nou lansat, astfel ca pentru versiunea beta 3 am putea avea parte de mai multe surprize separat de simpla testare publica.