Prima Pagina Apple Samsung are o reputatie mai buna decat Apple

Samsung are o reputatie mai buna decat Apple

reputatie Samsung Apple

  Samsung a avut un an 2014 plin de probleme, incasarile sale scazand in acelasi ritm cu profitul, iar Q4 2014 nu a ajutat in vreun fel, desi el ar fi trebui sa genreze incasari crescute in baza vanzarilor din perioada sarbatorilor de iarna. Desi cei de la Samsung anul au avut succes pe partea de incasari si profit, in ceea ce priveste reputatia companiei lucrurile sunt complet diferite, conform unui nou studiu publicat recent. In imaginea de mai sus puteti vedea rezultatele sale, cei de la Samsung plasandu-se pe pozitia a 3-a in topul companiilor americane cu cea mai buna reputatie in randul consumatorilor.

  Daca anul trecut compania Apple se plasa pe aceasta pozitie, acum pe ea o regasim pe pozitia a 9-a in timp ce Samsung apare in top 10 pe pozitia a 3-a, in crestere cu 4 locuri fata de aceeasi perioada a anului trecut.. Decaderea companiei Apple are cel mai probabil la baza faptul ca iOS 8 a generat numeroase probleme pentru posesorii de iDevice-uri, iPhone 6 avand probleme cu indoirea carcasei. Aceste probleme, impreuna cu altele minore, par sa fi scazut increderea consumatorilor in compania americana, astfel ca reputatia sa a avut de suferit si acest lucru cu siguranta nu este pe placul celor din Cupertino.

  Apple s-a mandrit intotdeauna cu studiile privind gradul de satisfactie al iDevice-urilor in randul consumatorilor, insa iata ca reputatia sa de companie cu produse grozave pare sa aiba de suferit. Poate ca anul acesta ne va aduce produse mai bune si mai sigure din partea companiei americane si poate vom fi mai multumiti de software si hardware, insa totul ramane de vazut.

 • yhooly

  Coca cola a disparut in 2015?

 • naki

  Eu nu înțeleg de ce se arunca cu noroi in iOS 8. Am iPhone 6 cu iOS 8.1.3 si nu am întâlnit nici o problema. Așa sa spus si de iOS 7 când a apărut si de 6

 • naki

  Tind sa cred ca este vrajeala

 • naki

  Dețin iPhone de când a apărut iPhone 4 si nu am întâmpinat niciodată probleme

 • naki

  Pe lângă subiect pot spune ca dețin si samsung galaxy Tab pro , samsung galaxy s4 si am întâmpinat o grămada de probleme cu os androidul acestora

 • naki

  iOS>android

 • Andrei.KEO

  Nu are nicio legatura cu IOS8. Are legatura doar cu respectul pe care il acorda clientilor. Mergi in US in orice Apple Store sa cumperi un iPhone 6 si ai sa intelegi despre ce vorbesc. Esti umilit de catre companie din clipa in care te asezi la coada. Am fost in 5 state, poate cele mai bogate si vizitate de turisti. Nicio diferenta! Toti se comporta la fel, ba chiar “parca” se intrec in a gasi metode sa te umileasca, sa simti ca ceea ce vei cumpara (daca vei apuca) este ceva pretios… Va pot povesti zeci de experiente. Dar la ce folos. Eu raman cu gustul amar al experientei traite, iar Apple cu banii mei (nostri).

 • rethy

  Nu sunt fan Apple “by default”, motiv pt care am tot avut telefoane cu Android. Mai curand sau mai tarziu insa, au inceput sa aiba lagguri si incetineli, asa ca am revenit la ios de fiecare data, chiar daca este mai anost…

 • gianidiamond

  Trebuie sa recunoastem,ca unele probleme au fost si sant inca si asta nu face altceva decat sa traga Apple in jos.(speram ca va urca)

 • naki

  Andrei.KEO cred ca ești ghinionist . Eu am avut tot timpul parte de amabilitate din partea angajaților Apple ori unde in lume

 • george1850

  iPhone cel mai prost telefon.

 • naki

  George1850 cel mai deștept 🙂

 • poseidon

  Isamsugiu

 • Dorin

  Samsung are o reputatie foarte buna, se si vede, ofera update-uri mai ceva ca Apple, sa nu uitam ca au lansat pentru batranul SII cel mai recent android, de SIII nici nu mai vorbim. Optimizarea software e foarte buna, se ocupa baietii. Apple in schimb isi bate joc de noi, inca il mai lasa pe batranul 3gs sa ruleze, chiar prea bine pentru varsta lui, nu prea vad un smartphone cu android generatia 2009 sa-i fie superior.