Samsung are o reputatie mai buna decat Apple

reputatie Samsung Apple

  Samsung a avut un an 2014 plin de probleme, incasarile sale scazand in acelasi ritm cu profitul, iar Q4 2014 nu a ajutat in vreun fel, desi el ar fi trebui sa genreze incasari crescute in baza vanzarilor din perioada sarbatorilor de iarna. Desi cei de la Samsung anul au avut succes pe partea de incasari si profit, in ceea ce priveste reputatia companiei lucrurile sunt complet diferite, conform unui nou studiu publicat recent. In imaginea de mai sus puteti vedea rezultatele sale, cei de la Samsung plasandu-se pe pozitia a 3-a in topul companiilor americane cu cea mai buna reputatie in randul consumatorilor.

  Daca anul trecut compania Apple se plasa pe aceasta pozitie, acum pe ea o regasim pe pozitia a 9-a in timp ce Samsung apare in top 10 pe pozitia a 3-a, in crestere cu 4 locuri fata de aceeasi perioada a anului trecut.. Decaderea companiei Apple are cel mai probabil la baza faptul ca iOS 8 a generat numeroase probleme pentru posesorii de iDevice-uri, iPhone 6 avand probleme cu indoirea carcasei. Aceste probleme, impreuna cu altele minore, par sa fi scazut increderea consumatorilor in compania americana, astfel ca reputatia sa a avut de suferit si acest lucru cu siguranta nu este pe placul celor din Cupertino.

  Apple s-a mandrit intotdeauna cu studiile privind gradul de satisfactie al iDevice-urilor in randul consumatorilor, insa iata ca reputatia sa de companie cu produse grozave pare sa aiba de suferit. Poate ca anul acesta ne va aduce produse mai bune si mai sigure din partea companiei americane si poate vom fi mai multumiti de software si hardware, insa totul ramane de vazut.