Prima Pagina iPhone iPhone – evolutia autonomiei bateriei

iPhone – evolutia autonomiei bateriei

iPhone autonomie baterie evolutie

  Din 2007 si pana acum compania Apple a lansat o multitudine de terminale iPhone si pentru fiecare model in parte a anuntat o anumita autonomie a bateriei in stand by. Acum intr-un mod stupid, cei de la BI s-au gandit sa compare cifrele oficiale privind autonomia in stand by a iPhone-urilor lansate pana acum pentru a vedea cum s-a imbunatatit ea. Daca ne bazam pe inteligenta lor si pe imaginea de mai sus, atunci am putea crede ca de la iPhone 4S incoace Apple a implementat baterii tot mai mici in iPhone-urile sale, exceptie facand iPhone 6 Plus.

  Puteti vedea ca iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4 au o autonomie a bateriei de 300 de minute in stand by, in timp ce restul iPhone-urilor lansate dupa ele au 200 – 250 de minute, exceptie facand iPhone 6 Plus. Adevarul este ca da, autonomia bateriei pentru iPhone nu a crescut cand vine vorba de stand by, insa niciunul dintre noi nu isi lasa terminalul timp de 10 zile pe masa pentru a vedea cat sta incarcat. Cand vine vorba despre usage, sau utilizare, lucrurile sunt complet diferite deoarece autonomia bateriei terminalelor noastre a crescut constant de la un mode la altul si va continua sa creasca in viitor.

  Practic fiecare model nou al iPhone a adus imbunatatiri simtitoare pentru autonomia bateriei terminalelor si Apple se straduieste anual sa imbunatateasca lucrurile. Desigur ca nu vom avea vreodata iPhone-uri care vor functiona timp de 250 de ore, insa v-am spus deja ca iPhone 6 Plus cu iOS 8.3 atinge 15 ore de utilizare.

 • Gigi

  Eu nu l-am lasat 10 zile in standby dar ma tine intre 5 si 6 zile in uz. iPhone 5, iOS 8.1.2.

 • haha

  Alea sunt ore, nu minute

 • amfetamin

  Ore de stand-by zao,nu minute:-))

 • amfetamin

  Asta-i gluma,nu? Tu cam ce faci cu iPhone-ul tău?

 • alexandru

  Si iphone 4 tot 10 zile .. am testat .. poza :))

 • Gigi

  vb la telefon si ceva browsing, dar maxim 30 min pe zi. Pentru alte nevoi am alte device-uri

 • mircea

  Irelevanta este mare, indiferent de device (apple sau samsung sau nokia, etc) pt ca nimeni nu tine telefonul pe post de bibelou.

 • edii

  @zaone cine tea mințit ca iphone 6plus tine 15 ore de utilizare ?:)) de la ora 7 dimineața îl scot de la.încărcat și pana la.ora 2 după amiaza bateria 5% îl folosesc incontinu, la ce fel de utilizare te referi tu ? Am luat un note 4, ăsta ma.tine pana la 3-4

 • Well, ti-as da un raspuns pe masura intrebarii tale arogante, dar o sa-ti spun doar sa te uiti aici : https://www.idevice.ro/2015/02/13/ios-8-3-autonomia-bateriei/

 • Sorin

  Avevarul este diferenta intre iphone 5s si 6 la baterie. Mi-am luat acum 6 si pot sa zic ca tine cu 50 % mai mult ca la iphone 5s . Sunt multumit , desi ar tine si mai mult daca n-as sta toata ziua cu bluetooth pornit .