Pebble subtire cu ecran color va fi lansat in 4 zile

Pebble ecran color

  Daca Apple se pregateste sa aduca pe piata Apple Watch in cursul lunii aprilie, cei de la Pebble contreaza cu un produs propriu, anuntand lansarea in 4 zile a unui nou model de smartwatch. Pe pagina principala a producatorului celebrului smartwatch este acum vizibil un cronometru care anunta lansarea in aproape 5 zile a unui nou model, dar totul fara a oferi detalii. Conform unor surse din cadrul companiei, cei de la Pebble ar intentiona sa aduca pe piata un smartwatch mai subtire, dar si cu ecran color, totul in ideea de a oferi o alternativa competitiva pentru Apple Watch inaintea aparitiei oficiale a acestuia.

  Noul ecran color al Pebble urmeaza sa fie usor mai mare, insa nu va fi tactil precum cel al Apple Watch, dar va oferi o luminozitate mai buna decat cel implementat in modelele anterioare. Subtierea produsului este prezentata ca o caracteristica importanta, asta desi Pebble este un produs mai mult decat comod pentru utilizator, grosimea sa nefiind o problema pentru cineva. Separat de aceste schimbari, cei de la Pebble pregatesc si o actualizare serioasa a software-ului in baza caruia functioneaza smartwatch-ul, compania urmand a oferi si functii noi pentru SDK-ul dedicat dezvoltarii de aplicatii.

  Toate aceste schimbari vor veni la “pachet” cu un microfon, insa nu si cu senzori pentru monitorizare biometirca, asta deoarece Pebble nu are la dispozitie resursele necesare pentru a-i oferi. Ceea ce va oferi Pebble pentru a suplimenta lipsa lor este o modificare serioasa pentru interfata sistemului de operare utilizat de catre smartwatch-ul sau, totul in ideea de a le crea utilizatorilor impresia ca utilizeaza un produs diferit. Pebble a folosit ingineri care au lucrat la dezvoltarea webOS pentru a oferi aceasta schimbare de interfata, astfel ca design-ul ar trebui sa fie mult mai atractiv.

  Acestea fiind spuse, martea viitoare Pebble va prezenta viitorul smartwatch-urilor sale si atunci vom afla ce sansa are compania in fata unui Apple Watch extrem de interesant.

2 COMENTARII