Noul smartwatch Pebble apare intr-o prima imagine

  La sfarsitul saptamanii trecute v-am spus ca Pebble pregateste lansarea unui nou model al smartwatch-ului propriu, iar desi oficial produsul va fi anuntat abia maine, compania a incarcat totusi imaginile in propriile servere. Multumita ei avem ocazia de a vedea cum arata noul smartwatch Pebble, produsul urmand a avea un bezel mai mare intre ecran si carcasa, dar si butoane mai mici decat cele ale actualului model. Smartwatch-ul are si un ecran e-paper color, iar conform informatiilor unor surse din interiorul Pebble, smartwatch-ul ar trebui sa fie mai subtire decat actualul model.

  Noul Pebble urmeaza sa aiba o autonomie a bateriei care este similara cu cea a primului model, iar acest lucru ii va oferi, practic, 1 – 2 zile de utilizare fara griji pentru utilizatori. Se pare ca Pebble urmeaza sa contina un procesor ARM Cortex M4, un giroscop cu 6 axe si cam atat, cei de la Pebble neavand resurse suficiente pentru a implementa senzori biometrici. Una dintre cele mai importante schimbari are legatura cu sistemul de operare al viitorului smartwatch Pebble, compania schimbat complet interfata de utilizator pentru a oferi o experienta imbunatatita.

  Pebble este unul dintre mai mari producatori de smartwatch-uri din lume, produsele sale fiind apreciate de sute de mii de utilizatori, un numar impresionant de aplicatii fiind disponibile pentru el. Nimeni nu stie deocamdata cum se va descurca Pebble in fata Apple Watch, avand in vedere diferentele foarte mari in ceea ce priveste functionalitatea, insa situatia va fi similara si in ceea ce priveste pretul celor doua produse.