StickerMe aduce stickerele Facebook in aplicatia Messages

StickerMe

  StickerMe este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el fiind dezvoltat in ideea de a aduce stickerele aplicatiei Facebook Messenger in aplicatia Messages a sistemului de operare. StickerMe pare sa fie dezvoltat de un roman si ideea in sine este foarte interesanta, mai ales pentru fanii Facebook, insa din pacate utilizarea tweak-ului este desutl de complexa. Pentru ca totul sa functioneze trebuie sa aveti aplicatia Facebook Messenger instalata si sa fiti logati in ea, dar mai mult decat atat, este necesar sa deschideti o conversatie si sa afisati stickerele pentru ca ele sa fie vizibile in aplicatia Messages.

Facebook Stickers in Messages app! Access facebook’s stickers in the native iOS Messages app. ATTENTION: It requires you to have a Facebook account and Facebook’s Messenger app. Only for iMessage conversations. Open Messenger, open/start any conversation and tap on the smiley face to reveal the stickers. Each time you do this, the stickers will be synced and will be available in the Messages app.

  Problema cu StickerMe este ca persoanele care nu au tweak-ul instalat nu vor vedea stickerele daca le trimiteti in format animat, ele aparand ca atasamente, insa daca le trimiteti in format static, ele ar trebui sa apara fara probleme. StickerMe este disponibil pentru cumparare din repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de 1.5$.