Apple este cea mai admirata companie din lume

Apple cea mai admirata companie

  Apple este cea mai admirata companie de pe planeta pentru al optulea an consecutiv, cei de la Fortune publicand astazi un top 10 al celor mai admirate companii de pe planeta, concurenti ai celor din Cupertino fiind prezenti in top. Cei de la Google se plaseaza pe pozitia secunda in top, „furand” locul de la compania Amazon, care anul acesta s-a plasat abia pe pozitia a patra, semn ca nu a reusit sa-si pastreze popularitatea. Pe locul al treilea regasim compania Berkshire Hathaway, cei de la Microsoft sau Samsung nefiind listati in top, acesta incheindu-se cu Coca-Cola pe pozitia a zecea, un loc obisnuit pentru ea.

  Pentru a fi plasata pe prima pozitie, compania Apple a avut note maxime in toate cele 9 categorii in care companiile au fost comparate: inovatie, management-ul angajatilor, folosirea bunurilor companiei, responsabilitatea sociala, calitatea echipei de management, situatia financiara, valoarea investitiilor pe termen lung, calitatea produselor si competitivitatea la nivel global. Pentru a obtine rezultatele, cei de la Fortune au chestionat 4104 manageri si analisti financiari, cerandu-le sa creeze un top propriu pentru 10 dintre cele mai admirate companii de pe planeta.

  Recent Apple a fost desemnata din nou drept compania cu cel mai valoros brand de pe planeta, anul trecut ea fiind cea mai respectata companie de pe planeta. Toate aceste titluri ii sunt acordate companiei americane in baza rezultatelor financiare foarte bune inregistrate de catre produsele sale, dar si a popularitatii in randul consumatorilor din intreaga lume. Mai jos aveti top 10 cele mai admirate companii din lume.

  1. Apple
  2. Google
  3. Berkshire Hathaway
  4. Amazon.com
  5. Starbucks
  6. Walt Disney
  7. Southwest Airlines
  8. American Express
  9. General Electric
  10. Coca-Cola
Articolul precedentApple Watch va fi din nou expus in Paris
Articolul următorStickerMe aduce stickerele Facebook in aplicatia Messages
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.