Apple ar putea construi mini-magazine pentru vanzari directe

Apple Watch vanzari android wear

  Apple are in momentul de fata peste 400 de magazine deschise in divers locatii de pe glob, majoritatea dintre ele fiind disponibile in SUA, insa lucrurile urmeaza sa se schimbe in curand. Conform unor informatii preluate de la surse din interiorul Apple, compania americana intentioneaza sa creeze mini-magazine in interiorul magazinelor unor mari retaileri. Apple are in SUA anumite magazine de acest gen dedicate vanzarii de Mac-uri in cadrul Best Buy, insa altele ar putea fi construite in viitor, in special daca Apple Watch va fi suficient de popular.

  Pana in momentul in care aceste mini-magazine ar urma sa fie oficial lansate, compania Apple a initiat un proces prin care isi va transforma actualele Apple Store-uri in vederea lansarii Apple Watch. Apple deja instaleaza seifuri pentru a putea securiza Apple Watch Edition, versiunea din aur, pe parcursul noptii in magazine, acestea fiind secondate si de cantare. Separat de acestea, compania Apple a inceput deja sa creeze un stoc de materiale speciale pentru curatarea fiecarui model al Apple Watch dupa utilizarea zilnica facuta de catre potentiali clienti, astfel ca angajatii vor avea destul de lucru dupa inchiderea magazinelor.

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi lansat in aprilie, Apple are suficient timp pentru a-si pregati locatiile in vederea lansarii Apple Watch, astfel ca totul va fi pregatit la timp pentru aparitia produsului.