Stalag 17 Game – un joc de aventura pentru iPad la PRET REDUS

Stalag 17 Game

  Stalag 17 Game este un joc disponibil din cursul serii trecute in App Store pentru iPhone si iPad, el fiind conceput pentru fanii titlurilor de aventura ale caror gameplay este centrat in cel de-al doilea razboi mondial. Conform informatiilor oferite de catre dezvoltatorii sai, gameplay-ul titlului are in centru un grup de soldati prizonieri intr-un lagar de prizonieri, scopul lor fiind de a evada inainte de a fi ucisi de catre cei care i-au capturat.

IT’S WORLD WAR II; YOU AND TWO OF YOUR COMRADES ARE STUCK IN A WAR CAMP. FOLLOW ESCAPE PLANS BY COLLECTING THE NECESSARY OBJECTS AND BREAK YOUR COMRADES OUT ONE BY ONE! BUT, IT WON’T BE THAT EASY. OTHER PRISONERS OF WAR FROM OTHER COUNTRIES WILL RACE TO BREAK THEIR COMRADES OUT BEFORE YOU AND EVERY TIME A SOLDIER ESCAPES, SECURITY AT THE WAR CAMP TIGHTENS!

  Partea interesanta a intregului joc este voi veti concura cu prizonieri din alte tari pentru a evada din acest lagar de prizonieri, asa ca va trebui sa va folositi inteligenta pentru a castiga competitia. Stalag 17 Game este disponibil pentru DOWNLOAD la PRET REDUS din App Store intr-un format pentru iPhone si iPod Touch.