Cumperi un telefon de la eMAG si primesti… o piatra

telefon piatra emag

  Daca obisnuiti sa faceti cumparaturi online, ei bine astazi am pentru voi povestea unui timisorean care a cumpara un telefon de la magazinul online eMAG, dar a primit in schimb o piatra. In imaginea de mai sus aveti cutia despre care ar fi trebuit sa se regaseasca telefonul cumparat, insa in realitate se afla inlocuitorul sau. Cargus este firma de curierat folosita de catre eMAG pentru livrare si Timisoara este orasul in care trebuia sa ajunga produsul, iar oficial cei de la Cargus si-au asumat vina, desi nu au oferit detalii cu privire la incident.

În ziua în care trebuia să se facă livrarea eu am fost plecat și i-am spus curierului să lase coletul la sediul Cargus pentru că o să trec eu să îl iau. …A fost un coleg să ridice toate coletele și m-a sunat colegul să îmi spună că e cam scumpă piatra pe care am cumpărat-o. Inițial am crezut că glumește, dar apoi mi-am dat seama că nu glumește și în colet e un bolovan.

  Desi Cargus si-a asumat raspunderea, cei de la eMAG au anuntat ca vor onora comanda clientului cu un telefon nou, desi acesta pare sa nu fi ajuns inca la barbatul din Timisoara. Desi cei de la eMAG recomanda verificarea coletelor cumparate chiar in prezenta curierului pentru a evita situatii de acest gen, din pacate nu toata lumea profita de optiune si problemele de genul celei de mai sus apar. In general probleme de acest gen sunt intalnite in cazul produselor cumparate de pe website-uri de licitatii si in niciun caz in momentul achizitiilor din magazine online, insa iata ca orice este posibil.

  In concluzie, in momentul in care cumparati ceva online si exista posibilitatea sa verificati coletul in momentul livrarii, profitati de optiune deoarece s-ar putea sa va scutiti de foarte multe batai de cap.