Sabia Apple cu laser – concept

Sabie laser Apple

  Nu stiu cati dintre voi sau cati fani Star Wars s-au intrebat vreodata cum ar putea arata o sabie Apple cu laser, insa un grafician a incercat sa ne prezinte o posibila arma de acest gen. In imaginile acestui articol aveti conceptul unei sabii laser ce este gandita in baza design-ului folosit de catre compania americana pentru diversele sale produse. De la o carcasa metalica si pana la marcajele specifice produselor companiei americane, sabia laser prezinta o multitudine de elemente pe care Jony Ive le-a ales pentru produsele companiei pe care o reprezinta.

  Voi ce parere aveti despre conceptul acestei sabii laser Apple ?

Sabie laser Apple 1

Sabie laser Apple 2

Sabie laser Apple 3

Sabie laser Apple 4

Sabie laser Apple 5

Sabie laser Apple 6

Sabie laser Apple 7

Sabie laser Apple 8

Sabie laser Apple 9

Sabie laser Apple 10

Sabie laser Apple 11

Sabie laser Apple 12

6 COMENTARII

  1. Tare treaba dar si mai tare ca se incarca cu conectorul lighting.deci ramai fara baterie la ea o incarci fara probleme cu adaptorul de la iphone sau ipad :)))
    ps:ma intreb daca va aparea vreodata oare ce ios va avea pe ea !? si daca va merge facut jailbreak !?

  2. Lasand gluma la o parte ,ar fi frumos la un moment dat ,probabil peste multi ani de acum incolo ,cel putin 5 sau 10 sa apara pe piata astfel de produse,bineinteles in scop de entarteniment care sa nu fie letale .Unu la mana ca nu prea este posibil, vazusem acum ceva vreme un documentar si nu prea se reusea crearea unei sabii laser experimentale precum celei din Star wars, pe post de arma ,cel putin nu secole de acum incolo din moment ce nu se poate implementa o structura atat de stabila pt plasma care iese din acel dispozitiv(se faceau fel de fel de experimente dar nimic care sa reproduca cat de cat o sabie atat de fantezista) ,deci cel mult probabil sa apara ceva gen gaming sau pt distractie…..vreodata!